0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ДЕКАПЕПТИЛ
« Отговор #20 -: Април 13, 2007, 18:11:35 pm »
Момичета, когато схемата е с Деферилин - той се поставя еднократно нали (на 21ден от предния цикъл), без да се продължава после с Декапептил.
Правилно ли съм разбрала?

Диндин, зависи дали си по къс или по дълъг протокол.

Аз специално бях на къс протокол, всяка сутрин между 8 и 10 поставях Декапептил, а когато изчезна от мрежата минах на Диферелин, пак по същата схема.

Но това е лично моя случай, за другите - те да кажат  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #21 -: Април 13, 2007, 18:21:08 pm »
Абе нали декапептила и диферелина са еднотипни и взаимозаменяеми. Като гонал и пурегон примерно. Щом е еднократно слагане, значи е депо, а не ежедневни дози както аз бях примерно до ден преди пункцията......или съвсем се омотах  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #22 -: Април 13, 2007, 19:05:40 pm »
Щом е еднократно слагане, значи е депо, а не ежедневни дози както аз бях примерно до ден преди пункцията
Точно така е. Не си се омотала. :D
« Отговор #23 -: Април 13, 2007, 19:19:38 pm »
Точно така е. Не си се омотала. :D
:thankyousign: :balk_602:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #24 -: Април 13, 2007, 19:42:18 pm »
Абе нали декапептила и диферелина са еднотипни и взаимозаменяеми. Като гонал и пурегон примерно.

Взаимозаменяеми са, :hug2: Розита!

И при мен както при Рали, когато нямаше декапептил са ми слагали диферелин!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #25 -: Април 15, 2007, 11:02:32 am »
Zar успех и от мен. :crossfingers:
Искам да питам момичетата, които са на Диферелин дали след инжекцията забелязват подуване и зачервяване на мястото?
Аз започнах от 21-ви ден.
*
« Отговор #26 -: Април 16, 2007, 14:06:37 pm »
Здравейте! На мен също предстои слагане на Декапептил и Пурегон и въпроса ми е дали може да се смесват,т.е. с едно боцкане да се вкарат и двете лекарства? Боли ли поставянето на подкожни инжекции в корема? :needleani:
« Отговор #27 -: Април 16, 2007, 14:10:29 pm »
Поставят се отделно и с две боцкания.
На мен лично декапептила в ръката, другото в корема.
Не боли повече от това в ръката. Понася се и ако има някаква неприятна болка е за кратко време.
Успех!
*
« Отговор #28 -: Април 16, 2007, 14:17:46 pm »
 :thankyousign:
« Отговор #29 -: Април 17, 2007, 09:22:13 am »
Значи който е с деферилин ще спести няколко боцвания.. :lol: дето хич не са ми ми кеф ей.. :oops:
*
« Отговор #30 -: Април 18, 2007, 16:47:16 pm »
Здравейте, момичета! Пожелавам успех на всички.
Извинявам се, че се намесвам. Аз също смятам да започна процедура инвитро. Получих одобрение от ЗК и си взех протоколите. Утре смятам да отида на първи преглед /12-ти ден/ при д-р Чернева във Варна. Малко ми е притеснено, но ще се справим.
Питането ми е следното: По протоколи имам диферилин 3,75 - 1 бр., Пурегон 100 - 12 бр. и Меногон - 14 бр. Та на въпроса: Диферелина е депо, предполагам? А Пурегона и Меногона не са ли взаимно изключващи се?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #31 -: Април 18, 2007, 18:16:21 pm »
Значи който е с деферилин ще спести няколко боцвания..
Само ако е депо, ако е диферелин 0,1 ще има боцвания всеки ден.  :lol:
По протоколи имам диферилин 3,75 - 1 бр., Пурегон 100 - 12 бр. и Меногон - 14 бр. Та на въпроса: Диферелина е депо, предполагам? А Пурегона и Меногона не са ли взаимно изключващи се?
Да, депо е, а на другия ти въпрос не мога да отговоря. Успех!
*

Dia-11

« Отговор #32 -: Април 19, 2007, 12:29:39 pm »
Вече трети ден ми закъснява имам леко зацапване от време на време. Днес ми е 8 ден откато слагам Декапептила. Говорих с Чернева и утре ще ходя да ми изследват някакъв хормон Е2 или нещо подобно може и да не съм разбрала точно. Но ми каза, че няма да оставам още защото било много рано. Нормално ли е това зацапване и забавяне. Побърквам се Помагайте
« Отговор #33 -: Април 19, 2007, 13:37:22 pm »
За естрадиола - правилно си разбрала.
За закъснението, не се притеснявай, понякога така става с декапептила.
Както бях писала някъде, при мен поставиха декапептила на 21ви ден, но ми дойде с два дена закъснение и тогава прибавихме и гонала. Зацапване нямах, но цикъла беше малко по-слаб от обикновено.
Успех Диа-11!
« Отговор #34 -: Април 19, 2007, 15:24:18 pm »
Значи който е с деферилин ще спести няколко боцвания..
Само ако е депо, ако е диферелин 0,1 ще има боцвания всеки ден.  :lol:
По протоколи имам диферилин 3,75 - 1 бр., Пурегон 100 - 12 бр. и Меногон - 14 бр. Та на въпроса: Диферелина е депо, предполагам? А Пурегона и Меногона не са ли взаимно изключващи се?
Да, депо е, а на другия ти въпрос не мога да отговоря. Успех!
И моя е деферилин депо... ей тези инжекции ... що не можеше да се гълтат примерно.. :lol: от сега си представям как ще ми се смеят на облещената физиономия при вида на иглата - няма свикване с това :lol: :lol:

Успех на всички!
*

Dia-11

« Отговор #35 -: Април 19, 2007, 20:45:25 pm »
Вече ми дойде Утре съм във Варна Стискайте ми палци Обичам Ви
« Отговор #36 -: Април 19, 2007, 21:06:15 pm »
Вече ми дойде Утре съм във Варна Стискайте ми палци Обичам Ви
Браво, Диа-11. :)
Дано това да е последното ти притеснение
и да няма повече до края.
Успешен край ти желая :)
 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #37 -: Април 19, 2007, 21:27:19 pm »
Диндин  :balk_600: аз съм от другата страна (на хората, които не ги е срах нали от игли и тем подобни) обаче като казах на моя какво бодене ми предстои и той събра очите милия  :balk_161:  :lol:(да ми е жив и здрав). Разбирам те напълно и ти пожелавам успех. Диа-11 имаш стиснати палци и от мен  :crossfingers:
« Отговор #38 -: Април 19, 2007, 22:47:32 pm »
Диндин  :balk_600: аз съм от другата страна (на хората, които не ги е срах нали от игли и тем подобни) обаче като казах на моя какво бодене ми предстои и той събра очите милия  :balk_161:  :lol:(да ми е жив и здрав). Разбирам те напълно и ти пожелавам успех. Диа-11 имаш стиснати палци и от мен  :crossfingers:
Аз уж бях събрала кураж и се правех на отварачка, ама сега като наближи ме подгони шубето пак.. ей лигава работа мойта.. :?
*

Dia-11

« Отговор #39 -: Април 20, 2007, 06:33:03 am »
Обичам Ви момичета Успех на всички