0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за мнение
« -: Април 13, 2007, 10:10:15 am »
Здравейте момичета! Бременна съм в 11 г.с.,но от време на време получавам някакво странно течение-зеленикавокафяво,а не воднисто каквото ми е по принцип.На 11.04 бях на преглед при АГто ми,защото имах някакви придърпвания долу ниско отпред и след като ме гледаха на ехографа ми казаха,че няма проблем и е най-вероятно от растежа на матката.Изпесаха ми папаверин 3 пъти по 2.Дали е възможно да е от него?Тъй като имам един миссед се вглеждам във всичко необичайно и се чудя дали пак да ида при доки.Моля ви,който знае нещо да ми каже.Успех на всички от мен и се радвам,че сте тук за да помагате. :help1: :balk_16:
*
Re: моля за мнение
« Отговор #1 -: Април 13, 2007, 11:37:02 am »
Съвет  не мога да ти дам, но ти стискам палци всичко да е наред.
*
« Отговор #2 -: Април 13, 2007, 11:50:28 am »
 Здравей! Според мен си направи микробиологично изследване.
Лека и безпроблемна бременност!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #3 -: Април 13, 2007, 11:58:25 am »
Папаверинът трябва да намали болките. Зеленикавия цвят не е нормален, пусни си микробиология за всеки случай.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #4 -: Април 13, 2007, 12:23:11 pm »
Със сигурност не е от папаверина - той е за болките и за да предотврати свиването на гладката мускулатура (т.е. контракциите на матката).
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #5 -: Април 13, 2007, 12:37:07 pm »
Здрасти, аз слагах папаверин по една 3 пъти на ден в 15 г.с. заради контракции. Минаха ми болките и не видях поне при мен страничен ефект. Аз също имам постоянно съвсем слабо течение, което е нормално, но по-гъсто и зеленикаво-жълто не съм имала. Може да не е нищо страшно, трябва да си направих изслевдване предполагам след косултация с лекар. Успех!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #6 -: Април 13, 2007, 16:27:45 pm »
Задължително си направи микробиология. Това не е нормално. Лека и безпроблемна бременност ти желая :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #7 -: Април 13, 2007, 19:52:35 pm »
Благодаря за отговорите ви момичета.Днес бях на преглед и обясних на доки за какво става въпрос.Той ме гледа на ехограф и ми показа бебчо как ми маха от монитора и каза, че всичко е наред.Най-вероятно ставало дума за някаква инфекция,но тъй като съм в 11 г.с. не можело сега да се лекува,а малко по-нататък.Най-вероятно от края на месеца,когато ми пуснат изследвания за консултацията.Стискайте палци всичко да е наред с бебчо.Леко и щастливо бременеене на всички тук :ballons:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #8 -: Април 14, 2007, 06:10:12 am »
Цитат
Най-вероятно ставало дума за някаква инфекция,но тъй като съм в 11 г.с. не можело сега да се лекува,а малко по-нататък.Най-вероятно от края на месеца,когато ми пуснат изследвания за консултацията

Айде бе - не можела да се лекува! Май докторката ти я мързи да ти пусне микробиология.
« Отговор #9 -: Април 14, 2007, 08:43:24 am »
Може и така да е lady,въпреки че споделям мнението ти,но аз съм от провинцията и не мога да разчитам на друго,въпреки че имам доверие на лекаря,при когото ходя.Както и да е-другата седмица съм на преглед отново в клиниката на Щерев и се надявам там да са по-изчерпателни.Целувки от мен :heartbeat:
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #10 -: Април 14, 2007, 13:29:35 pm »
ne se trevoji normalno e,niakoi imat techenie prez cialata bremennost.vsichko shte e ok.raztiaga se matkata i se poiavava techenie i bolko v povecheto sluchai.uspokoi se vsichko shte bade ok.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Април 14, 2007, 13:41:17 pm »
Пиши на кирилица. Последно предупреждение. Следва триене.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #12 -: Април 14, 2007, 18:34:46 pm »
Цитат
ne se trevoji normalno e,niakoi imat techenie prez cialata bremennost.vsichko shte e ok.raztiaga se matkata i se poiavava techenie i bolko v povecheto sluchai.uspokoi se vsichko shte bade ok.

Пълни глупости! Възпаленията не са препоръчителни по време на бременност, да не говорим за родовия процес.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #13 -: Април 15, 2007, 09:41:02 am »
Ние, разбира се, ще ти стискаме палци, но по-голяма полза ще имаш от адекватна медицинска помощ, а тя се изразява в уточняване и лечение, и то именно защото си бременна. Това, че си от провинцията, не е оправдание.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #14 -: Април 17, 2007, 18:41:57 pm »
Около 14гс имах такова ,но по-скоро зелениково /много странно/.Оказа се гъбична инфекция и си слагах свщички.
« Отговор #15 -: Април 18, 2007, 10:49:00 am »
Лечение е необходимо и то колкото може по-рано. Има много лекарства (вкл. антибиотици), които са съвместими с бременността. За да се лекува обаче ти трябва непременно изследване още сега и ако ще пиеш антибиотик, антибиограма. Не оставяй нещата така, става дума за твоето дете. Потърси друг лекар или настоявай пред твоята да се изследваш.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07