0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Моля ви споделете...
« -: Април 13, 2007, 22:09:30 pm »
Здравейте момичета! Преди време ви помолих за съвет, поради доста продължително зацапване и естествено отидох на лекар. Той ме прегледа в самото начало на 5 г.с. и каза, че вижда плодното сакче. Една седмица по-късно обаче, след контролен преглед /заради зацапването/ с УЗИ, лекарят ми каза, че сакчето вече не е там и има само малък остатък от него. След три дни ще отида отново, за да ми каже дали ще се наложи кюретаж...Ще съм ви благодарна, ако споделите какво да очаквам или просто ако си поговорим. Стискам палци на всички ви за сбъдване на мечтите ви!

*
Re: Моля ви споделете...
« Отговор #1 -: Април 13, 2007, 23:49:20 pm »
Съжалявам за това, което ти се е случило!
Най-добрият вариант е матката да се е изчистила и да няма остатъци от сакчето. Така ще можеш да продължиш с бебеправенето още следващия цикъл, ако си готова психичЕски.
Много късмет ти пожелавам! И здраво бебче следващия път!
*

Lara

• 507
« Отговор #2 -: Април 14, 2007, 00:12:12 am »
Благодаря, Sia! Живот и здраве, наистина смятам да продължа...Здраве и късмет на теб!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Април 14, 2007, 00:22:09 am »
Lara, съжалявам за станалото.
дори и да се наложи кюртаж, не се плаши от процедурата - тя се прави с краткотрайна упойка, не се усеща нищо и половин час след това си тръгваш.
тъй като спонтанният аборт е бил в много ранен срок, то след най-много 1-2 цикъла отново можете да започнете с опитите.
а както казва народът -  където е текло, пак ще тече. щом веднъж е имало сакче, пак ще има.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lara

• 507
« Отговор #4 -: Април 14, 2007, 18:20:19 pm »
Благодаря! Отговорите ви на въпроси, които си задавам, ме успокояват...Ще се извиня предварително за допълнителния въпрос, но той е свързан се развитие на нещата от днес. Има ли някакви признаци на изчистването на остатъчето, защото днес имам болки, като преди М, а се появи и подобно, макар и по-слабо кървене. Надявам се, че не е нещо необичайно или опасно, но мисля, ако се засили да обезпокоя лекаря си в почивните дни...Дали е нормална появата му?
С пожелание за много късмет!

*
« Отговор #5 -: Април 14, 2007, 18:33:18 pm »
Според мен, задължително трябва да те види лекар - щом имаш болки и кървене, това е знак, че матката не се е изчистила и сега се опитва да отхвърли останалото. Може да се наложи да ти направят абразио. Но както ти е писала Джам, няма нищо страшно.

Успех миличка! Щом веднъж е станало пак ще стане!

*

Lara

• 507
« Отговор #6 -: Април 14, 2007, 20:12:03 pm »
Благодаря ви, момичета!