Туто, така както си описала нещата в сегашната ти работа..... ами то... няма за какво да съжаляваш, само може да се радваш че ще се разкараш от такива "плантатори" както е казала Фуси...
Каквато и друга работа да си намериш - гаранция ще бъде 100 пъти по-добра от тази. Ще намериш място където ще ценят труда ти и ще те уважават ...
Не съжалявай и поне се опитай да застанеш над тези проблеми.
Сега приоритет №1 за теб е друго. Гледай напред, ще се подредят нещата.
Не знам дали ще прозвучи успокоително за теб, ама и при мен от близо година валят проблем след проблем на където и да се обърна.. и ми се ще поне едно нещо да се оправи, та дано да тръгнат и другите неща на оправяне... ама май още повече се закучват нещата...
Одавна си мислех че съм стигнала дъното, ама се оказа че имало още много надолу...
Ама аре стига съм спамила.
Стискам ти палци за днешното интервю
, а палците за успешна процедура не съм спирала да ги стискам...
Не съм съвсем сигурна, нека някой друг да каже дали е така... ама аз доколкото помня - АКо си в срока на едномесечното предизвестие имаш право да излизаш от работа и да ходиш на интервюта. Ама може и това да не важи щом е по този член за взаимното съгласие.
На прегледите и процедурите при Стаменов ще си ходиш, к`во ти пука, нали си там още най-много 1 месец. Нямат право да те спират и да ти мрънкат че излизаш....
Плантатори с прантатори....
Хич не ги мисли кой после ще им чертае, да се оправят... ка`т са толкова умни...
Аз преди време напуснах по подобни причини...освен основните ми задължения, да работя с клиентите, да съм и 1/2 счетоводител, да засичам фактурите, да оправям болнични и тр. договори, да търча до банките... И нямам право на отпуска... щото нали всичко мен чака.... Ходила съм на работа 3 дни с температура 38оС и благодарността беше че докато успях да излезна за 1 седмица (с 300 зора) беше пусната обява за работа,за същата позиция като мойта (разбирай за мойто място) и идва една "кукла" на същата заплата като мойта, бъкел не разбира от основната дейност, само праща факсове и мейли.. и като стане 18.00 ч е на вратата да си ходи.. пък който е луд да остава след работа щото клиентите не може да ги изгониш като са дошли... Е, напуснах и после се изредиха още поне 5-6 момичета за по месец... После фирмата се разпадна... и така...
Та, пак ти казвам - не си струва да си късаш нервите за такива работодатели...