0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ето ме пак.....
« -: Април 14, 2007, 13:57:33 pm »
Днес ми дойде цикъла... Надявах се както обикновено да не ми дойде, но ми дойде и отново съм нещастна.. Записах си часове за биопсия и следващия месец се надавям да започна процедура, но се притеснявам как ще реагирам на стимулацията... След толкова провали вече загубих надежда(тая малка надежда все пак ще опитам пак). Незнам какво ще правя, ако отново не стане. Всички около мен забременяха и аз се чувствам някак си дефектна. Мразя да изпадам в такива настроения и се надявам бързо да ми мине, но днес отново си зададам въпросите:"Защо се случва на мен? Какви грехове изкупвам?"...Нямам отговор  :(...
« Последна редакция: Май 17, 2007, 17:34:51 pm от Tutto_bene »
*
Re: Ето ме пак..тъжна
« Отговор #1 -: Април 14, 2007, 14:04:17 pm »
Tutto :hug2:Надеждата не бива да се губи!!!!!!!!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Април 14, 2007, 14:21:30 pm »
Туто,  :( :( :(.
*
« Отговор #3 -: Април 14, 2007, 14:34:28 pm »
Ето, как да приема религията, ми кажи!? Не ти стига другата мъка, ами и грехове имаш да изкупваш! Не, мила, всички грешим, всички се опитваме да поправим грешките си, всички малко или много изпадаме в подбни кризи. Всеки един от нас се опитва да се развива и да прави най-доброто, на което е способен.
Ако си вярваща, намери утешение и упование в Бога, а не се упреквай в грехове. Намери доброто в себе си, нали христянската вяра учи, че Бог е добър и всичко прощава, остава и ти да го повярваш и да си простиш!
« Последна редакция: Април 14, 2007, 14:52:34 pm от Lan »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Април 14, 2007, 14:49:04 pm »
Пожелавам ти да намериш сили да се изправиш и да продължиш, но до кога... и аз не мога да си дам отговор :cuddle:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #5 -: Април 14, 2007, 15:44:11 pm »
Знам добре, как се чувстваш. Първо мразиш всички, после изпадаш в еуфория, после в депресия, накрая се поотупваш, събираш душичката отново цяла и тръгваш напред.
А там някъде е твоето слънце, твоята мечта и твоето Дете. Протегни ръце...
Ще бъдеш щастлива, само го пожелай, още веднъж поне.
Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #6 -: Април 14, 2007, 15:59:05 pm »
Преди време Мели беше написала ( не помня вече по какъв повод ), че всички
момичета, които пишат тук и се борят, ще станат майки.
Тутто, ще станеш майка!
« Отговор #7 -: Април 14, 2007, 16:15:02 pm »
Обичам ви всичките! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #8 -: Април 14, 2007, 17:53:18 pm »
Мила Туто, избягвай да търсиш обяснение за неставането в "кармичната теория"! Щото според тази теория взе за нещо ще излезеш виновна, все ще "изскочи" отнякъде някой грях, който няма да намериш начин да изкупиш и той ще те смаже с непосилната си тежест. Концентрирай мисълта си върху положителните примери, защото те са вдъхновяващи и от тях можеш да получиш сила за летеж на духа! Останалото е в Божиите ръце! Всичко ще е наред! Имай вяра!
« Отговор #9 -: Април 14, 2007, 18:26:21 pm »
Я стига! Горе главата! Никакви грехове не изкупваме. Попаднала си в дупката на отчаянието след поредния неуспех. Поплачи си и след това стани, потупай си колената и продължи. Не забравяй, че след всеки неуспех ти си все по - близо до успеха. Някои хора постигат нещата с повече труд и постоянство от други! Ние трябва да се борим за нашите бебета. И никакво предаване. Скоро ще станем майки - ВСИЧКИ! Силно вярвам в това!  :bighug:

[/url]
*
« Отговор #10 -: Април 14, 2007, 18:29:47 pm »
Тъжно е, когато човек се обеzвери, но искрица надежда винаги остава!
Tutto и не си дефектна, просто при тебе Ще стане малко по-късно, но zатова пък Ще си имаШ най-сладкото бебче! Всички тук Ще станат прекрасни майки!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #11 -: Април 14, 2007, 21:31:54 pm »
Tutto,горе главата!
Нямаш друг избор!
Не можеш да се предадеш!
Сега си почини малко и другият месец С НАЧАЛЕ !
Искрено ти желая успех!
С теб сме!

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #12 -: Април 14, 2007, 22:14:14 pm »
Не бъди тъжна...Тъгата само ни срива..., и кара хората около нас също да тъгуват...Ако е имало нещо да се случи, то просто се е случило, но ние сме силни, защото сме много, и всички мислим за теб...След първия спонтанен плаках много, вторият ме обърка тотално третият ме обезкуражи..., последва извънматочна след която не знаех какво да мисля..., само знаех, че ще продължа напред...Със силен дух и мноооого ВЯРА..., вярвай в себе си, вярвай в любимите хора и всичко ще се случи точно така, както си го мечтала, а именно - сладко детенце...
*
« Отговор #13 -: Април 14, 2007, 22:28:13 pm »
Бени, стана ми толкова мъчно, като прочетох постинга ти!  :balk_145:

Не си дефектна, просто за съжаление така се случва. Имай вяра и бъди силна, искрено ти пожелавам този опит да бъде последният за теб и да завърши успешно. Изпращам ти много положителна енергия и очаквам скоро да се похвалиш с едно  :bfp:

:bighug: от мен!
« Отговор #14 -: Април 15, 2007, 01:17:46 am »
И аз се чувствах така вчера. Не знам какво ми стана, но от нищо ми потекоха сълзи. И така цял ден. Не виждах смисъл в нищо, нито в опитите за бебе, нито в работата, никъде. Не знам нещо с хормоните ли ми стана. Или може би, защото беше петък 13-ти. Не знам. И като се замисля, все ми прави впечатление, че на най-добрите хора се случват такива неща. А злобарите си живеят добре, нямат здравословни проблеми, имат си деца. Сякаш Господ праща такива изпитания на най-добрите души.
« Отговор #15 -: Април 15, 2007, 09:39:29 am »
Туто, съжалявам, че преживяваш това. Съжалявам, че всики от тук го преживяват и безсилието ми къса сърцето.
Вярвам, че съвсем скоро ще дойде хубавото време.
Кураж и вяра!
Прегръщам те  :bighug:
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #16 -: Април 15, 2007, 12:53:48 pm »
Мила Туто,не се отчайвай,
всички сме минали по тоя път.
Много е гадно,знам,напълно те разбирам.
Та нали и аз преживявах същото само преди около година и нещо.
Толкова години само мъка и сълзи.
Но надежда винаги има!За това ти казвам,не се отчайвай!
Господ праща мъките на добрите,защото ги изпитва,той знае до колко можем да издържим,и най накрая ни дава това,за което мечтаем!
Сега ти е много трудно,но трябва да се изправиш на крака!
Колкото по бързо се съвземеш,толкова по добре.
Трябва да си силна,много силна!
А всички ние тук,лека-полека,ставаме силни жени,така ни учи живота!
Можеш да се справиш,и ще видиш че един ден ще си казваш:
"чаках дълго,но си заслужаваше!"
Прегръщам те силно!
Само напред!
Знай че не си сама!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #17 -: Април 15, 2007, 14:56:41 pm »
Туто  :sunshine:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #18 -: Април 15, 2007, 18:45:53 pm »
Толкова сте сладки! Като чета какво сте ми написали се чувствам щастлива! Благодаря ви за подкрепата! :biglove:
:bighug:
:grouphug2:
*
« Отговор #19 -: Април 15, 2007, 20:04:39 pm »
Тути,ще станеш майка - просто е въпрос на време да се случи.при някой по бързо при други малко по бавно.
17.01.2005                                                                              21.11.2013