0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

първи ден след трансфер ,помощ!!!!!:(((((
« -: Април 14, 2007, 21:24:20 pm »
Здравейте моми4ета,днес ми е 1ви ден след трансфера,от следобед запо4наха ужасни болки в кръста и яйчниците,ще се побъркам ,какво става,губя ли ги?Болките не спират,страх ме е ,пих нош па не помага,незнам какво да мисля,може ли още на първия ден да ги изгубя,едвам сдържам сълзите си........... :help: От в4ера лежа и по4ивам,каде сгре6их?????........ :cry: :balk_145:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: първи ден след трансфер ,помощ!!!!!:(((((
« Отговор #1 -: Април 14, 2007, 21:27:17 pm »
Момиче, никъде не си сгрешила! Нищо не губиш. Какви са тия мисли, няма вина в този процес. Просто си хиперстимулирана и това е. Успокой се, лежи, не прави резки движения, изобщо спазвай всичко, което са ти дали като указание. И се обади на лекаря си.
« Последна редакция: Април 15, 2007, 20:10:28 pm от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #2 -: Април 14, 2007, 21:36:12 pm »
Миличка, успокой се. Аз имах също тези болки, все пак яйчниците са минали през стимулация, пункция. Не се тревожи, пий си хапчетата и си почивай повече.
Мисли само хубави неща и се усмихвай.
Пожелавам ти успех.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #3 -: Април 14, 2007, 21:41:10 pm »
Подкрепям момичетата. Най-вероятно става дума за хиперстимулациика. Обади се на док слушай, и изпълнявай каквото ти каже. Почивай повече и всичко ще бъде наред. Успех и дано скоро се похвалиш с положителен тест.  :D
*

Dia-11

« Отговор #4 -: Април 15, 2007, 19:39:36 pm »
Миси как си днес? Защо не пишеш?
« Отговор #5 -: Април 15, 2007, 20:09:57 pm »
Миси как си днес? Защо не пишеш?
Лежа Диа по цял ден и гледам да се пазя,ина4е болките малко поутихнаха,благодаря 4е попита :D
*
« Отговор #6 -: Април 16, 2007, 09:56:10 am »
Миси, пий вода поне по 2л на ден и пишкай много. Поне на мен това ми препоръчаха, за да предотврята ХС. Дано не си с ХС, но все пак попитай док за течностите.

Стискам ти палци!  :crossfingers: Че и аз съм на твоя хал, само дето не ме боли корем, а ми е надут стомаха.
*
« Отговор #7 -: Април 16, 2007, 10:23:41 am »
Спокойно, Миси.
Всичко ще е наред с човечетата. Лежи, почивай и пий много течности. Но-шпа 3х2 и при много силни болки може да използваш свещички Тилкотил. На мен те ми помагаха при ужасните болки след първото икси.
Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #8 -: Април 16, 2007, 10:31:34 am »
Успех момичета! Ази ти при кого прави инвитрото?
*
« Отговор #9 -: Април 16, 2007, 10:37:54 am »
Успех момичета! Ази ти при кого прави инвитрото?

При д-р Чернева. И ти май си при нея, нали? До къде стигна?
*
« Отговор #10 -: Април 16, 2007, 10:41:43 am »
Да Днес ми е 5 ден от както слагам Декапептила. Очаквам около 18 да ми дойде, но вчера получих леко прокървяване и мисля, че може и по рано да ме изненада. Много съм притеснена да не се обърка нещо, че ми е за първи път
*
« Отговор #11 -: Април 16, 2007, 10:52:23 am »
Да Днес ми е 5 ден от както слагам Декапептила. Очаквам около 18 да ми дойде, но вчера получих леко прокървяване и мисля, че може и по рано да ме изненада. Много съм притеснена да не се обърка нещо, че ми е за първи път
Всички минаваме през това притеснение. Просто го приеми спокойно и гледай да не се стресираш.
Аз много давам акъл, пък и аз се шашкам.  :wink:
Но сега съм спокойна вече. И не се стресирам. Само от подуването ми става кофти, но за кратко, после ми минава.

Съвета ми е, ако работиш, ако може да си вземеш отпуск или болничен, когато започнат прегледите, защото за мен най-голямото притеснение беше как ще се справям с ежедневното закъсняване за работа и ранното тръгване след обяд.
Ако не мислиш за това, ще си много по-добре.

Хайде :crossfingers:!
*
« Отговор #12 -: Април 16, 2007, 10:56:38 am »
Аз ще бъда в болницата защото не съм от варна
« Отговор #13 -: Април 16, 2007, 10:57:29 am »
Няма да се притесняваш така :)
И с и без притеснение, ако нещо ще се обърква, то ще стане :)
Колкото до Декапептила, знам че от него може да се размести малко цикъла.
Лично на мен ми закъсня с два дена. Чувала съм и за такива зацапвания, които също са резултат от инжекциите (аз лично нямах). Независимо от всичко няма да се шашкаш. Рядко нещата вървят по плана, който ние искаме, така че не се товари излишно с разни такива мисли. Приятно боцкане и успешен край :)
Успех, Зар !
*
« Отговор #14 -: Април 16, 2007, 10:59:24 am »
Благодаря момичета за бързите отговори
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #15 -: Април 17, 2007, 10:04:02 am »
Здравейте.И аз бях заедно със Зар,но нещата станаха много сложни и ме върнаха.Сега ми идва 8 дни по рано.Нещо става и незнам какво.Надявам се следващия месец на прегледа и след лекарствата нещата да са по добре.
Пожелавам ви на всички много спокойствие,здраве и успех на финала!!! :D

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #16 -: Април 18, 2007, 15:57:34 pm »
Здравей Миси!Как си оправят ли нещата? На мен още не ми е дошло и Чернева каза, че до петък ако не ми дойде трябва да отида и да видим какво ще правим. Предполагам, че е от декапептила това закъснение днес ми е 7 ден от както го слагам.Хайде пиши и то хубави новини.
« Отговор #17 -: Април 18, 2007, 17:16:47 pm »
Здравей Миси!Как си оправят ли нещата? На мен още не ми е дошло и Чернева каза, че до петък ако не ми дойде трябва да отида и да видим какво ще правим. Предполагам, че е от декапептила това закъснение днес ми е 7 ден от както го слагам.Хайде пиши и то хубави новини.
Zar здравей,лежа и отка4ам ве4е,това време толкова бавно минава.ина4е нямам болки ве4е само от време на време леки предърпвания,имам о6те доста време до теста.
Пожелавам ти успех и вси4ко да е наред при теб. :D :D
*

Dia-11

« Отговор #18 -: Май 05, 2007, 18:39:59 pm »
Миси здравей Как си  Голямото чакане и за мен започна
*

Dia-11

« Отговор #19 -: Май 08, 2007, 19:30:52 pm »
Здравейте!Днес ми е пети ден от трансфера стомаха ме боли доста и често ходя да пишкам. Това нормално ли е?Да не би вече да ги губя?