бъбречна кризичка направих, 4-милиметрови камъчета (ходих на ехограф), сега ще ги изкарвам, ще ходя на системи тези дни... ама след инжекцийката с коктейл от обезболяващи, днес по-приличам на човек. Гадничко...
въпреки, че е много рано, аз се изкуших и на прегледа с ехографа, все пак питах дали се вижда и нещо друго - после съжалих, разбира се, т.к. лекарката, която ме преглеждаше на ехографа не беше гинеколог и май само ме притесни: каза, че на десния яйчник съм имала съъъвссеем малка двусантиметрова кистичка??? ама аз преди две седмици като ходих на гинеколог, който ме прегледа с вагинален ехограф (който за гледане на такива неща е далеч по-прецизен), ми каза че имам доминантно фоликулче от дясно и да дебна ову-то от 27.04 до 01.05 - нито думичка за нещо като киста, напротив, каза че всичко е наред, с единственото уточнение, чe матката ми е малко позиционирана на дясно и да полежа след секс на дясната си страна (особено щом и фоликулчето е там) за по-голямо улеснение...
Днес се замислих - дали да си направя кръвен тест, за да знам със сигурност, сега, като ходя по доктори, ако случайно е станало би трябвало да им кажа, и да го имат предвид, като ми предписват лекарства.... Ову-то беше на 28 април, дали е рано даже и за кръвен тест???
май ще си почакам, то ако е станало ще се разбере най-много след 3-4 дни...
Какво ще кажете?
dsd, доколкото аз разбирам от графики, твоята изглежда прекрасно.... ДАНО!!!