Zvezdichka благодаря ти за отговора.
Не знаех, че глоболите лесно се топят, то при това положение дори и по-евтино някъде да се намират, наистина няма смисъл да се доставят от далече.
didiA, тази цена е доста добра, на която си успяла да си ги купиш.
Ще взема да потърся и проверя и други аптеки които изготвят рецепти дали могат да ги направят.
На мен за един цикъл ще ми трябват 40 бр. х ~ ~ 11лв/бр, което е към 440лв.
А, нещата няма да се решат с прием само за един цикъл, така че си заслужва да поразпитам повече и да преглътна учудените погледи на аптекарките.
Counterfeit, Melissa – в този форум няма неудобни въпроси, така че не се притеснявайте.
Ако и аз не знаех, и аз щях да си помисля, че се използва за същото като при мъжете.
![Wink :wink:](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/icon_wink.gif)
По американските клиники за инвитро прилагат вагиналните глобули Виагра, за подобряване дебелината на лигавицата.
Предполагам че това се залага на свойството й да подобрява кръвообращението в малкия таз или нещо от сорта.
Това е нещо ново и все още не е широко прилагано в нашите клиники. И на мен все още много неща не са ми ясни...
Прилага се при по-серозните проблеми с лигавицата, когато хормоналните препарати не действат.
Та, там пише, че дори такава терапия я съчетават с иглотерапия за по-добър ефект.
Силно се надявам тази схема да проработи при мен, защото това май е единствения ми шанс.
Ако лигавицата не се оправи нищо друго не можем да правим – нито инсе, нито инвитро.
След миседа имам 2 кюртажа, лигавицата е престъргана. Проблема не е на хормнално ниво, нямаше никакъв ефект от Естрофeма. Дори дози от 3х1 не успяха да я накарат да помръдне. На 15 ден си беше само 4мм.
И което ми е малко странно, в предния цикъл без прием на естрогени беше 6 мм. Като че ли този Естрофем ми действаше даже на обратно.... Дано виаграта да подейства.....
Zvezdichka, didiA – Момичета, при вас как подейства тази терапия?
Имам и един конкретен въпрос. При положение че се прилага 4 пъти дневно, в кои часове е най-добре да се постават глобулите?
Предполагам е по-добре да се полежи известно време, за да не се разтече, но през деня като съм на работа нямам такава възможност.... та за това ми е чуденката.