0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
мили момичета,
може ли да ми дадете Е-майл на д-р Конова?
Бихте ли ми казали как става изпращането на серум?А после как се получава резултата?
Аз искам да ми види FSH,LH, Inhibin B-на трети ден от цикъла ли се вземат?
Коя лаборатория в София е най-надеждна?
Мерси много!

*
Анджи, ето тук са координатите:
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=20
Направо се обади по телефона на секретарката и попитай за техните условия за серума.
Иначе изследването на тези хормони наистина става на 3-ти ден от цикъла.
В София не се изследва Инхибин, или поне аз не знам такова място.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
благодаря много мила White!
Анджи бейби,
В Бодимед се изследва Ихибин Б, но понеже изпращат пробите в Германия, резултатът става след 14 дни. Цената е 55 лева. Там също би могла да си пуснеш и другите хормони  :)
Успех!
*
Angy baby на мен ми взеха серума за Inhibin B в Кандиларов. Много бяха внимателни, обясних им, че ще го пращам по куриер и т,н,. После го пратих в малка хладилна чанта (моя) по Ин тайм. От Плевен ми върнаха чантата за моя сметка в офис на Ин тайм в София и така. Парите за изследванети ги сложих в плика с кръвта, защото иначе куриерите не го приемат. Другите две изследвания могат да ти направят и в Кандиларов. Това е. Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
Роби и колко плати за всичко, заедно с куриера, тази малка хладилна чанта откъде си я взе? Аз се сещам само за големите пикник-чанти. Така като гледам едва ли е излязло кой знае колко по-изгодно от изследване в София за 55 лв, само където по-рано си получаваш резултатите. Точно днес се замислих по този въпрос, ама изпращането на серума спря всички мои намерения  :?
*
Ами Аничка, от Плевен ме посъветваха ако не мога да изпратя серума същия ден (беше събота и никой куриер не го прави) да замразя серума в чашка с вода (аз го направих в контейнерче за филмче). Това, в което го пратих беше не хладилна чанта, а поставка за бутилка, на същия принцип, където пъхнах две малки замразени контейнерчета за хладилни чанти (продават се, ама аз си ги имах). Излезе около 16-17 лева.

Всичко това може да се избегне, ако 3 ден от МЦ ти е в работен ден, защото Ин тайм могат да пратят серума същия ден и в Плевен го приемат. Колко ще струва обаче можеш да провериш с тях. Мисля, че не беше много повече (понеже аз после пак пращах). Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
милички MMery i ROBY мерси много!