0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: На колко години е твърде късно?
« Отговор #20 -: Април 23, 2007, 12:26:14 pm »
Надинчи, няма такова понятие колко късно, особено пък, когато си на 33. Това е една идеална възраст. Разбира се, късно е единствено да отлагаш бебе, но това е мое мнение, защото знам, че не винаги това става, когато го пожелаем. Имаш много време пред себе си!
Дай Боже по-скоро да успееш!
Успех!
*
« Отговор #21 -: Април 23, 2007, 12:29:37 pm »
И аз съм на 35 ,но това не ме спира да опитвам.Исках до 30 вече да съм мама,но не се получи.Е все някога може би ще стане  :grouphug2:
« Отговор #22 -: Април 23, 2007, 12:39:56 pm »
Живот и здраве, като го докараш до бременност, съвременната медицина вече е измислила биохимичен скрининг за оценка на риска от увреждания. Ако те покажат завишен риск, се прави и амниоцентеза, която дава съвсем еднозначен отговор дали има Даун или други генетични заболявания. Това са все редки случаи, няма пък все всичко да е в нашата градина я, тъй че сега се съсредоточи върху стерилитета и карай методично. С добър лекар, малко късмет и с Божията помощ, скоро ще чакаме да се похвалиш.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #23 -: Април 23, 2007, 21:15:11 pm »
И аз съм на 35 ,но това не ме спира да опитвам.Исках до 30 вече да съм мама,но не се получи.Е все някога може би ще стане  :grouphug2:
Marbi,това с искането до 30г да съм мама и на мен ми е познато - като се оженихме бях на 28 и бях "запланувала" до 30г. да родя първото...да де, ама то на кой му е минавало през ума,че може да има проблем,като никой от нашето обкръжение(приятели/роднини), не е имал...и някакси изобщо не ти минава през ума,че може точно на теб да се случи :?..Колко глупаво съм разсъждавала само. 8O
Сега не правя планове и за три дни напред,щото каквито и сметки да си прави човек,за съжаление все излизат "сметки без кръчмар".. :?

Надинчи и аз смятам,че никога не е твърде късно - ще опитваме,докато сме живи и здрави и пълни с желание!! :) :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #24 -: Април 23, 2007, 21:16:22 pm »
С добър лекар, малко късмет и с Божията помощ, скоро ще чакаме да се похвалиш.

:good_post:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #25 -: Април 27, 2007, 14:14:57 pm »
И аз така си правех "сметки без кръчмар". Бях решила до 30 години да родя две деца и след това да си гледам работата и т.н. А и знаех, че колкото по-рано роди жената, толкова по-бързо и лесно се възстановява. Да ама не! Вече 2 години не става. И просто спрях да си правя планове. Не само за деца, ами за всичко. Оказва се, че плановете все се провалят.
Как можеш да разсмееш Господ? - Като му разкажеш за плановете си.
*
« Отговор #26 -: Април 27, 2007, 14:28:58 pm »
Браво - страхотен лаф! Плановете  се объркаха тотално, и сега като гледам моите приятелки които без всякакво усилие продължават напред с по 2 деца зад гърба си пък и по-млади от мен, и аз леко се усмихвам.... по-скоро иронично - на себе си.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #27 -: Април 27, 2007, 20:27:01 pm »
по повод плановете, има и един друг хубав израз - животът е това, което ни се случва, докато си правим други планове.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #28 -: Април 27, 2007, 21:15:04 pm »
по повод плановете, има и един друг хубав израз - животът е това, което ни се случва, докато си правим други планове.

:good_post: Tочно така си е.Много,ама много точен израз е това.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #29 -: Април 29, 2007, 10:51:54 am »
за никоя от нас не е късно! Късно е тогава, когато сме допуснали надеждата да ни избяга! Всички-напред! Скоро се запознах с жена на 49 години, която преди месец беше родила след дълъг стерилитет! Да живее куражът!
*
« Отговор #30 -: Април 30, 2007, 10:05:30 am »
Надинчи, не се обвинявай че си узряла на такава възраст. Както сама казваш, на колкото и години да беше проблемите щеше да си ги има. Аз бях на 24 когато с мъжкото решихме да имаме дете. Е да ама плановете на онзи от горе били други за мен. Тази година навърших 29, а бебе още няма. Така, че давай смело напред и прави каквото трябва за да елиминираш проблемите. А годините ги остави на мира. Те са толкова, колкото са :D
Пожелавам ти успех и дано много скоро се похвалиш с хубавата новина :crossfingers:

« Отговор #31 -: Май 02, 2007, 22:53:15 pm »
Много ми хареса този лаф  :lol:
« Отговор #32 -: Май 02, 2007, 23:22:12 pm »
Много ми хареса този лаф  :lol:
Върхът е :jump12:

*

валя

« Отговор #33 -: Май 06, 2007, 14:13:42 pm »
мили моми4ета,на вси4ки искам да кажа:аз сам на 48 и  имам близнаци мом4ета на 10 мес. благодарение на доц.маркова.не пла4ете,а се вземете в ръце и не се отказваите до успех.такъв ще има!
*
« Отговор #34 -: Май 06, 2007, 14:21:57 pm »
Веднъж по време на фоликулометрия доц.Маркова разказваше на д-р Козовски за твоят случай като прецедент.Стана ми интересно и се заслушах.Радвам се за теб!Да растат здрави младежите!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #35 -: Май 06, 2007, 22:16:55 pm »

Много се радвам за теб,мила Валя!Да са ти живи и здрави и много да те радват малките юнаци.Възхищавам ти се за куража да опиташ на тези години.Познавам момичета по на 25-26год. с проблеми,но не неразрешими,който са се отчаяли и паднали духом.Просто искам да им кажа да се поучат от теб и надежда винаги има!
« Отговор #36 -: Май 06, 2007, 22:33:04 pm »
Много здраве и късмет на теб и на малките юнаци :youwoman: