0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, сърцето ми е изкочило. Преди малко си взех резултата на чхг-4.9(7 или 8 ден след трансфера). Не мога да се свържа с лекарката си. Какво ще кажете, има ли някаква недежда, трябва ли да го повторя или няма смисъл?
Цитат на: annaaa в Април 25, 2007, 16:55:57 pmМомичета, сърцето ми е изкочило. Преди малко си взех резултата на чхг-4.9(7 или 8 ден след трансфера). Не мога да се свържа с лекарката си. Какво ще кажете, има ли някаква недежда, трябва ли да го повторя или няма смисъл?И аз мисля, че е много рано за тест.Моите започнах да ги пускам на 10ти ден и след това още два кръвни, през два дена,за да видя какво е нарастването и има ли удвояване.Силно се надявам резултата да е такъв зарадиприбързаното пускане и все още да е рано.Стискам палци след 3-4 дена да има хубав резултат.
Още от началото ниско долу ме боли корема, но при мен трансфера беше по-труден. А снощи(8 ден) имах големи болки, чак ми изтръпваше десния крак, щях да си помисля, че е апендицит ако не бях оперирана. Пия но- шпа 3*2.Стискам палци
Цитат на: annaaa в Април 25, 2007, 17:19:22 pmОще от началото ниско долу ме боли корема, но при мен трансфера беше по-труден. А снощи(8 ден) имах големи болки, чак ми изтръпваше десния крак, щях да си помисля, че е апендицит ако не бях оперирана. Пия но- шпа 3*2.Стискам палциказваш че е бил труден, какво ще рече това, моя беше труден и се наложи защипване? и още 1 въпрос къде правиш процедурата?