0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: дългото чакане след икси
« Отговор #20 -: Април 23, 2007, 20:56:57 pm »
Миси-хриси, стискам палци :crossfingers: :crossfingers:
Мичка72, успех и на теб мила.
На мен днес ми е 8 ден след трансфера и не издържах и пуснах ЧХГ, но ще е готово чак в сряда :(
 :bighug:

« Отговор #21 -: Април 23, 2007, 21:15:56 pm »
Миси Хриси - продължавай лекарствата, изчакай си 14-я ден и пак пусни кръвен...  :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #22 -: Април 23, 2007, 21:26:06 pm »
Благодря ви  моми4ета,дано стане чудо!!!Поне имам още 4 дена през които ще имам една малка надежда 4е може би ще видя  :bfp:
Стискам палци на вси4ки 4акащи положителен резултат,Успех!!!! :bighug:
*
« Отговор #23 -: Април 23, 2007, 21:33:44 pm »
Toчно така missy_hrisi,няма да се даваш!!Никога не се знае - може просто по-късно да е станала имплантацията пък,знаеш ли - и затова ЧХГ-то все още да не е успяло да се вдигне много...Стискам палци,дано след 4 дни чуем хубава новина от теб!!! :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #24 -: Април 23, 2007, 21:35:47 pm »
ХРИСИ, не спирай лекарствата,всеки резултат над 3 ,се приема за положителен.изчакай още няколко дни и си направи нов кръвен тест.
:balk_50:
Подкрепям мнението на Клио и стискам палци. :crossfingers: :bighug:

Не се предавай, има шанс yahoo_17 yahoo_17 :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #25 -: Април 24, 2007, 09:56:04 am »
След 48 часа от първия, си пусни втори кръвен тест!
Не е важно от къде стартираш - важно е да се удвояват стойностите на 48-72 часа. Аз също тръгнах с 6.32 ЧХГ, после 15, после 132 и т.н.
Никакво спиране на лекарствата и никаква паника (ох, колко е лесно да се таже това за паниката - мен още не ме пуска)
Стискам палци и скоро - хубави новини!
« Отговор #26 -: Април 24, 2007, 10:29:24 am »
                   :bighug:
mi4ka успех мила :crossfingers:

Aзи ,не се предавай!!!! yahoo_17
*
« Отговор #27 -: Април 24, 2007, 10:57:30 am »
missy_hrisi,
Пусни си утре пак тест. За 48-72 часа трябва да се удвоява. Много е рано за заключения още. Не случайно в клиниката правят тест на 14 ден.
Успех!
« Отговор #28 -: Април 24, 2007, 11:23:15 am »
момичета какво е това ЧХГ за което си говорите , не съм наясно.Аз правих иксито в Плевен и ми казаха само да си слагам вагинално утрогестан 3х2 на ден и на 14 ден да отида в клиниката за тест
« Отговор #29 -: Април 24, 2007, 11:27:08 am »
Цитат
момичета какво е това ЧХГ за което си говорите , не съм наясно.
http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=209
« Отговор #30 -: Април 25, 2007, 00:53:19 am »
Аз бях до тук,за мое най-голямо съжаление!!! Ве4е си имам цикъл :(.Все още немога да реагирам,имам чувството че не  се е случило,всякаш имам още надежда,много е странно,явно не искам да го приема.Хубавото е 4е този неуспех ме прави още по-силна и по- борбена,нямам търпение да мине лятото и да дойде есента и пак отново. :ballons:
Пожелавам много успех и вяра на вси4ки ви :bighug:
*
« Отговор #31 -: Април 25, 2007, 07:18:30 am »
missy_hrisi , бъди силна!  :bighug:
*
« Отговор #32 -: Април 25, 2007, 08:08:52 am »
Миси съжалявам :( :bighug:
« Отговор #33 -: Април 25, 2007, 08:36:26 am »
Миси защо не пуснеш още един кръвен тест днес. Понякога се появява кървене , но може да е едно ембрионче , а някой от другите да се е хванал . И никакво спиране на лекарствата докато лекаря не каже. Стискам палци , имаш още 2 дни теста :crossfingers:
« Отговор #34 -: Април 25, 2007, 09:45:27 am »
Миси, кураж миличка, трябва да бъдеш силна  :bighug: :balk_21:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #35 -: Април 25, 2007, 10:18:54 am »
Миси ,много ама много съжелявам, но си мисля , че 12 ден е рано да имаш цикъл , защо не се обадиш на лекаря да попиташ дали наистина може да си бременна и да кървиш от ембриончетата които не са се хванали.Стискам палци да е така
« Отговор #36 -: Април 25, 2007, 12:12:46 pm »
Говорих с док,каза да си пия лекарствата и 4е било рано,следобет о4аквам да видя дали Чхг се е покачило,4е ми писна ве4е,баща ми неспира да си вре носа,звани на док. ,постояно си изказва мнението ,а всъщност ни6то неразбира,подлуди всички в болницата,чак ме е срам да отида в петък.Малко или много съм приела вече факта 4е нищо не се е полу4ило, само аз си знам колко ми е тежко,а той продължава да ми натяква 4е не било още сигурно.Имам си кафеникаво те4ение,което се увели4ава със всеки изминал ден,какво по ясно от това!!!! :(
Извинявайте ако ви занимавам с глупости ,но нямам с кой да си споделя гнева,съпруга ми не е в страната и съм сами4ка със вси4ки тези "нахални" родители,които могат да те доведат до лудост!!!!
« Отговор #37 -: Април 25, 2007, 12:54:11 pm »
missy_hrisi - наистина е рано да се отказваш мила и да се отчайваш... Все още нищо не се знае, и нали знаеш - надеждата умира последна. Изчакай си 14-те дена, пусни си пак кръвен тест и тогава ще се разбере.

Една голяма  :bighug: от мен и не обръщай внимание на родителите ти - те искат да си щастлива, и затова съпреживяват по този начин - ако можеш просто се изолирай от тях.  :D

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #38 -: Април 25, 2007, 13:31:57 pm »
Миси-Хриси, продължавай все още с лекарствата както ти е казал док.
нищо не се знае със сигурност, може и да е цикъл, а може и да не е.
Преди време при borovinka се случи нещо подобно, и тя обяви опита за неуспешен, но в последствие се оказа че не така, и сега си има дъщеричка.

Ако искаш може да й пишеш на лични и да я питаш за повече подробности, защото аз само това знам.
Стискам палци и при теб да е така. :crossfingers:
Дано ЧХГ-то се покачи и да се похвалиш с хубави новини.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #39 -: Април 25, 2007, 16:55:57 pm »
Момичета, сърцето ми е изкочило. Преди малко си взех резултата на чхг-4.9(7 или 8 ден след трансфера). Не мога да се свържа с лекарката си. Какво ще кажете, има ли някаква недежда, трябва ли да го повторя или няма смисъл?