0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

дългото чакане след икси
« -: Април 21, 2007, 15:17:27 pm »
здравейте момичета,
Направиха ми трансфера на 18 април , тоест преди 3 дни,и сега не мога да си намеря място от притеснение - станало ли е или не.Постоянно се оглеждам за някакви симптоми , въпреки , че много добреу знам , че е рано.Моля Ви пишете ми Вие как се чувствахте и какво Ви се случи през тези дълги 14 дни до теста.
Re: дългото чакане след икси
« Отговор #1 -: Април 21, 2007, 15:47:06 pm »
Ето ти една подобна тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8662.0
Не си търси симптоми и не се товари излишно психически.
Каквото трябва, ще стане, а притеснението само пречи.
Успех, mi4ka72 !  yahoo_17
« Отговор #2 -: Април 21, 2007, 16:20:03 pm »
благодаря за съвета, започвам да се усмихвам от сега нататък. :P
« Отговор #3 -: Април 21, 2007, 17:04:02 pm »
Само така :flower: Това е първата крачка към успеха  :crossfingers:
 :bori_003: :bori_006: :bori_004: :bori_007: :bori_009: :bori_010:
*
« Отговор #4 -: Април 21, 2007, 19:22:11 pm »
Браво, само така!
Никакви негативни мисли.
Стискам палци за успешно ИКСИ.  :crossfingers:
И след 10 дни да се похвалиш с  :bfp:
« Отговор #5 -: Април 21, 2007, 19:57:21 pm »
тъкмо ми вдъхнахте мнадежда и сега пък почнаха да ме болят яйчниците, офнаправо незнам, толкова години чакам вече цели 6 и нищо , а и все пак това ми е първото икси и беше малко натоварващо психиката.Дали може да ме болят и пак всичко да е окей.
« Отговор #6 -: Април 21, 2007, 20:12:31 pm »
Аз бях така, а и други момичета, след трансфера.
Стига се шашка при всяко придърпване или болка.  :)
Все пак яйчниците са били пунктирани, малко или много са подути.
Каквото е трябвало си го направила. Сега остава досадното чакане,
но нищо не зависи от теб вече :)
« Последна редакция: Април 21, 2007, 20:14:38 pm от BLACK_ROSE »
« Отговор #7 -: Април 21, 2007, 20:36:34 pm »
да знам , мила ама понеже три дни не ме боля и днес почна си помислих , че нищо не се е закрепило  :(
*
« Отговор #8 -: Април 21, 2007, 23:18:24 pm »
Още една препоръка в същия стил- опитай се да не се вманиачваш в симптоми и мисли!!! Аз съм с 6 инсета и 2 икси. Всеки път, та дори и всеки ден от чакането след ЕТ е различен. Един ден те боли, друг ден не. Като те боли си мислиш-лошо май, нещо не е наред. Като не те боли се питаш-ама сега защо, нищо не усещам, значи не са се имплантирали... Няма как да не го мислиш, но както са те посъветвали момичетата, мисли позитивно и бъди оптимист! На мен най-добре ми подейства реакцията на една приятелка, която все ми повтаряше от деня на ЕТ-е, хайде честито, вече си бременна, наслаждавай се на това, всичко ще е наред. Знам, че после много боли ако не стане, но пък ако си мислиш така е даже хубаво да си живееш с надеждата тези 14 (или 17) дни.
Късмет и стискам палци!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #9 -: Април 22, 2007, 09:13:02 am »
Успех и от мен. :crossfingers: Подпкрепям момичетата, послушай ги. :) Пък може и да те наболява защото се закрепва ембриончето или ембриончетата. Мисли така, ще бъде по-леко. Дано скоро се похвалиш и ни зарадваш с положителен резултат.  :goodluck:
« Отговор #10 -: Април 22, 2007, 09:58:41 am »
Дано момичета , благодаря Ви за съветите и куража, надявам се да намеря сили да се справя с лошите мисли  :lol:
*
« Отговор #11 -: Април 22, 2007, 14:28:37 pm »
Само да споделя - че при мен и при двата ми опита - единия неуспешен, втория за сега успешен  :) - имах еднакви симптоми след трансфера!
Така че опитай се, доколкото това е въобще възможно, да се занимаваш с нещо приятно и отвличащо те! Гледай глупави филми, чети смешни книжки, разхождай се, поглези се с нещо - общо взето наслаждавай се на тези 2 седмици... Ех, че са трудни тея моменти, но няма начин - нали знаем за какво се борим!
Стискам палци здраво и ти желая успех!
*
« Отговор #12 -: Април 23, 2007, 11:31:55 am »
Дни на приливи и отливи се редуват през тези 14 дни. Но не се шашкай от болка на яйчниците. Все пак са били осеяни с фоликули, после на яко надупчени, ще са подути няколко месеца и ще те наболяват (така ми каза на мен док). Почивай си, не се товари физически и емоционално, говори им, пей им на ембриончетата - нека знаят отсега колко много са желани и да се хванат здраво! :)
Стискам палци силно! :crossfingers:
*
« Отговор #13 -: Април 23, 2007, 11:43:32 am »
И аз ще повторя почти всичко казано от момичетата. И да боли и да не боли, и да са подути гърдите и болезнени гърдите и да не са - няма връзка. Имала съм 3 опита и 3 очаквания след трансфер и неуспешни и успешен. Нямаше почти никаква разлика в симптомите, а това, което и в двата екипа ми казаха е, че тези симптоми изобщо не са определящи. Меродавни са само тест за бременност и ултразвуков преглед.
Успех и се опитай да не мислиш за деня на теста, като му дойде времето тогава. Сега си почивай и се отдай на приятни занимания! След 2 седмици очакваме хубави новини! 
:sunshine:
:bori_014: :bori_012: :bori_013:
« Отговор #14 -: Април 23, 2007, 13:36:35 pm »
ами да, виждам , че сте прави , днес реших да отида на работа и се чувствам много по добре и спокойна,а на болките няма да им обръщам повече внимание, просто някак си ми се иска да почуствам , че съм бременна , но първо много рано пък и може и да не почувствам до теста. И пак Ви благодаря от сърце за съветите :P
*
« Отговор #15 -: Април 23, 2007, 13:41:57 pm »
Браво, mi4ka72, само така!  :balk_50: Горе главата!  :balk_602:
Не остана. Още малко търпение само!
Като си помисля, това е най-дългия мецес в живота ми май :)
« Отговор #16 -: Април 23, 2007, 19:10:03 pm »
Здравейте моми4ета ,моето дълго 4акане приключи днес 10 ти ден с ЧХГ- 6.1  :(
В петък трябва да отида да се от4ета и в болницата,4удя се само да спирам ли естрофема и утрогестана или да ги продължа до 14тия ден?
« Отговор #17 -: Април 23, 2007, 19:34:58 pm »
Миличка миси-хриси, съжалявам! :bighug:
*
« Отговор #18 -: Април 23, 2007, 20:30:24 pm »
ХРИСИ, не спирай лекарствата,всеки резултат над 3 ,се приема за положителен.изчакай още няколко дни и си направи нов кръвен тест.
*
« Отговор #19 -: Април 23, 2007, 20:36:08 pm »
ХРИСИ, не спирай лекарствата,всеки резултат над 3 ,се приема за положителен.изчакай още няколко дни и си направи нов кръвен тест.
:balk_50:
Подкрепям мнението на Клио и стискам палци. :crossfingers: :bighug: