0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета, здравейте!

одисеята ми се започна преди около 10 дни, когато получих внезапни болки ниско долу в ляво,  след преглед се оказа ляв яйчник, възпален, с течност зад матката и фоликуляна киста 3 см. болките са много гадни. веднага започнах да пия Далацин С 300, 6 пълни дни. болката понамаля, но още ден след края на антибиотика отново се появи. течността си седи там, не се помръдва. какво е това чудо, не знам? никога не съм имала каквито и да било гинекологични проблеми. лекарката допуска, че не е бактериално, щом не се е повлияло от антибиотик.
имали ли сте случай със събрана течност зад матката, вие или ваши познати? моля ви, кажете ми нещо, че ще се побъркам. сега ще си правя тест за хламидии и ако е отрицателен остава да си мисля, че възпалението е органично и Бог знае какво...може и да се наложи операция. много ме е страх
Рори тест за бременност правила ли си , има ли вероятност да си бременна? Имаш ли температура? Консултирай се и с друг лекар по-скоро !!
Здравей Рори!
Аз съм имала възпален ляв яйчник. Заедно с възпалението ми откриха и киста 3см. Болката може да е от самата киста. При мен след една седмица се пукна кистата, но болката си остана. Пиех и антибиотици.След 3 вида антибиотика болката си оставаше. Назначиха ми физиотерапия и едва след нея болките изчезнаха. Е прорязва ме отвреме, навреме, но не е така постоянно както преди. Пий си антибиотика, болката няма да изчезне изведнъж.