За да не става твърде дълъг поста реших да си изкажа благодарностите отделно.
Благодаря на Д-р Владимиров и Д-р Тачева и на всички в тяхната клиника, за прекрасното отношение и професионализма. Благодаря на Д-р Конова и Д-р Катя Тодорова за милото отношение, съпричастността и за вярата която успяха да ни вдъхнат в тази трудна борба. МНОГО МНОГО благодаря на Hellypont, която ми подари лекарства за стимулация и по този начин ми даде възможност да направя нов опит. БЛАГОДАРЯ на Д-р Стаменов, който имаше търпението да прегледа голямата папка с резултати от изследвания, в която беше събран животът ми от последните 5 години. Благодаря на целия му екип за милото отношение и за това, че върнаха вярата ми в успеха и че сбъднаха най-голямата ми мечта. Благодаря на Impreza, с която се намерихме някъде по пътя, загубихме се и после се намерихме благодарение на Зачатие, и която беше един от малкото хора, които знаеха какво правя и сподели с мен очакването, радостта от положителните кръвни тестове и момента в който видяхме точиците.
Малко заприлича на изказване при получаване на награда... но за мен и за мъжа ми това е най-голямата радост и най-голямата награда за последните 5 години!
Държа да обясня защо реших да направя този опит в клиниката на Д-р Стаменов, за когото знаех, че отзивите са много добри, иначе нямаше да се реша на тази стъпка. Причините са чисто практични. - работното време е до късно вечер, което ни даваше възможност за посещения след работа. От януари съм на нова работа и отсъствията ми щяха да ме карат да се притеснявам; - клиниката се намира на 5 мин пеш от нас; – Hellypoint беше негова пациентка и ми разказа много хубави неща.
По никакъв начин това ми решение не е свързано с неудовлетворение от Д-р Владимиров и екипа му. Мнението ми за тях е, че са изключители професионалисти и ги уважавам за това, което правят и за начина, по който го правят.