0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Най-сетне да се похваля...
« -: Април 29, 2007, 12:48:55 pm »
Най-сетне дойде и моят ред да се похваля.  :D

Бременна съм! Колко странно звучат тези думи за мен, след 5 години постоянни надежди и очакване. Вече съм в 14 г.с.и все още не мога да повярвам, че ми се случва.
Напразните надежди и страховете през цялото това време, като че ли не ми позволяват да се зарадвам на щастието, което толкова сме чакали. Вече съм малко по-спокойна  и особено след прегледите, виждайки малкото човече да се движи вътре в мен.
Да, успях! След трети опит ИКСИ и с помощта на няколко прекрасни специалисти, които ми помогнаха да си върна вярата в доброто човешко отношение. Конкретна диагноза така и не ни бе поставена и си останахме в графа неизяснен стерилитет, въпреки многобройните изследвания които правихме по препоръка и по собствено желание за да намерим причината и да знаем срещу какво се борим.
Първи опит ИКСИ при Д-р Стаменов, с лекарства за стимулация подарени ми от един прекрасен човек.
За мой късмет процедурата мина без да отсъствам от работа нито ден – пункцията беше в неделя а трансферът – във вторник след работа. Оказва се, че късметът ми е бил дори по голям отколкото мога да си представя  :) - виждайки резултатите от първия кръвен тест – не можех да повярвам – за първи път в живота си имах положителен кръвен тест!!! На първия преглед видяхме 2 точици, но за съжаление само едната от тях се разви и сега расте в мен с всеки изминал ден. По нататък всичко вървеше без проблеми – нямах никакви неразположения нито гадене, единствено все още адски много ми се спи– дано всичко върви така до края! Опитвам се вече да съм спокойна, но страховете дали всичко е наред надделяват отново преди всеки преглед.
Мислех, че след 2 неуспешни опита нямям шанс. Но ето че не е така – дано момичетата, които по някава причина са загубили вяра, да получат зрънце надежда, четейки това. Да, НАДЕЖДА винаги има, колкото и да не ни се вярва понякога!

Обичам ви и БЛАГОДАРЯ и на вас за това, че ви има и че споделяте толкова много полезна информация. Преди 5 години не знаех нищо – сега благодарение на този форум зная много неща и се радвам, че го има за да помага на момичета които са в началото на борбата. За мое голямо съжаление вече нямам възможност да влизам често, тъй-като на работата съм заета много повече от преди, а вечер нямям сили, но мислено съм с вас и се надявам да има все повече и повече хубави новини.

БЛАГОДАРЯ ви за търпението да изчетете този пост!
Re: Най-сетне да се похваля...
« Отговор #1 -: Април 29, 2007, 12:54:52 pm »
За да не става твърде дълъг поста реших да си изкажа благодарностите отделно.
Благодаря на Д-р Владимиров и Д-р Тачева и на всички в тяхната клиника, за прекрасното отношение и професионализма. Благодаря на Д-р Конова и Д-р Катя Тодорова за милото отношение, съпричастността и за вярата която успяха да ни вдъхнат в тази трудна борба. МНОГО МНОГО благодаря на Hellypont, която ми подари лекарства за стимулация и по този начин ми даде възможност да направя нов опит. БЛАГОДАРЯ на Д-р Стаменов, който имаше търпението да прегледа голямата папка с резултати от изследвания, в която беше събран животът ми от последните 5 години. Благодаря на целия му екип за милото отношение и за това, че върнаха вярата ми в успеха и че сбъднаха най-голямата ми мечта. Благодаря на Impreza, с която се намерихме някъде по пътя, загубихме се и после се намерихме благодарение на Зачатие, и която беше един от малкото хора, които знаеха какво правя и сподели с мен очакването, радостта от положителните кръвни тестове и момента в който видяхме точиците.
 Малко заприлича на изказване при получаване на награда... но за мен и за мъжа ми това е най-голямата радост и най-голямата награда за последните 5 години!

Държа да обясня защо реших да направя този опит в клиниката на Д-р Стаменов, за когото знаех, че отзивите са много добри, иначе нямаше да се реша на тази стъпка. Причините са чисто практични. - работното време е до късно вечер, което ни даваше възможност за посещения след работа. От януари съм на нова работа и отсъствията ми щяха да ме карат да се притеснявам; - клиниката се намира на 5 мин пеш от нас; – Hellypoint беше негова пациентка и ми разказа много хубави неща.
По никакъв начин това ми решение не е свързано с неудовлетворение от Д-р Владимиров и екипа му. Мнението ми за тях е, че са изключители професионалисти и ги уважавам за това, което правят и за начина, по който го правят.
« Последна редакция: Май 02, 2007, 14:49:25 pm от Maialen »
*
« Отговор #2 -: Април 29, 2007, 12:59:06 pm »
Честита Награда, миличка.
Желая ти лека, безоблачна и изпълнена с положителни емоции бременност до края.
Наслаждавайте се на всеки миг от очакването, на всяко движение, на всеки слънчев лъч.
Нека това е началото на твоята приказка!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Април 29, 2007, 13:17:18 pm »
Честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, нека щастието не те напуска до финала. :bighug: :stroller:
« Отговор #4 -: Април 29, 2007, 13:37:36 pm »
Честито!
« Отговор #5 -: Април 29, 2007, 13:58:33 pm »
Честито Майален, пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност и здраво бебе!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #6 -: Април 29, 2007, 13:59:39 pm »
Честита награда и от мен!
Все така безпроблемна да е бременността докрая!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #7 -: Април 29, 2007, 14:21:16 pm »
Честито, лека бременност и многo щастие. :D preggo :balk_5:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #8 -: Април 29, 2007, 14:33:13 pm »
Честито :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Април 29, 2007, 15:02:10 pm »
Поздравления! :lol:
*
« Отговор #10 -: Април 29, 2007, 15:12:09 pm »
Честито и да е леко и безпроблемно докрая.
*
« Отговор #11 -: Април 29, 2007, 15:38:51 pm »
честито. желая ти лека и безпроблемна бременност  :bori_011:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #12 -: Април 29, 2007, 16:00:39 pm »
 :D Честито! Лека бременност и леко раждане на сладкото човече!
*
« Отговор #13 -: Април 29, 2007, 16:11:26 pm »
Честита бременност  :D! Да е лека и беzпроблемна!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #14 -: Април 29, 2007, 16:23:16 pm »
Честито :lol:. лека и безпроблемна бременност и здраво и прекрасно бебче  :D :bori_012:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #15 -: Април 29, 2007, 17:09:22 pm »
Честита бременност! Пази се!
« Отговор #16 -: Април 29, 2007, 17:19:28 pm »
Честито,желая ти една лека и безпроблемна бременност!
*
« Отговор #17 -: Април 29, 2007, 17:23:12 pm »
Честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност !
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #18 -: Април 29, 2007, 18:37:06 pm »
ЧЕСТИТО!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Пожелавам ти много лека, безпроблемна и много слънчева и щастлива бременност  :D

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #19 -: Април 29, 2007, 19:26:42 pm »
Честито!!!!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, нека щастието не те напуска до финала!!!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bori_012: