rally_pat моята история е следната:На 35 години съм,от Пловдив.
Омъжена съм от 2000г. и досега се опитваме да си родим детенце.През първата година не се притеснявахме много
от това,че нищо не става,но след време тръгнах по лекари.Отидох на гинеколог и тя ми каза,че нищо ми няма
на мен а да направим спермограма на мъжа ми.Направихме я в ОБ-Пловдив и казаха че е добра.Да не се притесняваме
"то бебето ще стане".В началото на 2002г. друг гинеколог ми направи цветна снимка и констатира запушени тръби.
През 2002г. една приятелка ме заведе в МД-София при проф.Налбански,който ми направи лапароскопия,на която
махнаха кисти от левия яйчник и ми направиха финестрацио.Тръбите се оказаха проходими.Започнахме здраво да
работим за бебе,но не ставаше и не ставаше.Казваха да се успокоим и то ще стане.През 2004г. Налбански ми направи
контролна лапароскопия,на която се установи,че нямам нови кисти или друг проблем.Тогава направихме тест за
съвместимост и нова спермограма,които бяха много добри.И пак нямаше бебе.Тогава отидох при др.Матеев в МЦ"Бора"-
Пловдив и започнахме подготовка за инсеминация.Оказа се ,че не ми се пукат фоликулите.Мъчихме се почти година-
без резултат.И пак зачакахме да се случи чудото.Докато един ден прочетох в един вестник за др.Владимиров и
отидох при него на консултация.Той поиска нова спермограма по Крюгер и тест за антитела.И-нов шок.Мъжът ми имаше
под 6% нормални сперматозоиди и отивахме на ИКСИ.През октомври-ноември 2006г. при стимулацията за ИКСИ-то се
оказа ,че левият ми яйчник не отделя фоликули.Дестният отдели 6 яйцеклетки,оплодени-4,върнати-3.На 16-ят ден
кръвният тест беше положителен и.....радостта беше огромна,но не би.На 20-ят ден получих кървене и.....това беше
всичко.Док каза 4-5 месеца почивка и после пак.Но след това получих постоянно кървене почти 50 дни.Отидох при
др.Даскалов в "Торакс" и го излекувахме.Така през март т.г. бях вече при дл.Владимиров и направихме второ ИКСИ.
Този път обаче,въпреки големите дози Мерионал и Пурегон,се отделиха само 2 яйцеклетки,които се оплодиха и ми ги
върнаха.Обаче,те въобще не се хванаха.На 14-ят ден прокървих,а и теста беше отрицателен.Док каза,че яйчниковият
ми резерв е изчерпан и от тук нататък да мисля за донорска яйцеклетка.Проблема е,че много се чака.В понеделник
ще правя пак хормони на 5-ти ден от МЦ,за да видим дали ще мога да направя още едно ИКСИ.Или тръгваме по
още по-трудния път.