Здравейте мили момичета,
искам да се похваля, че успях и аз! Бременна съм в 10 г.с. Още не мога да повярвам и още много, много се страхувам, но се надявам всичко да върви добре!
След близо 4 години ходене по лекари, поставена диагноза Ендометриоза лекувана със Золадекс за 6 месеца, правена лапароскопия и два неуспешни опита ИКСИ, ето че сега при 3-тия опит успеха е налице, за което изключително благодаря на д-р Стаменов и екипа му. Едни прекрасни и невероятни специалисти и хора!!! Благодаря им от сърце, за всичко което сториха за мен, за това че нито за миг не помислих да сменя клиниката, дори напротив ходех с желание, защото знаех, че съм на точното място, защото вяра и надежда струеше от тях самите и ме караше да се чувствам спокойна!!!
Благодаря ви и на вас момичета,за това че през всичкото това време бяхте до мен, давахте ми съвети, когато ми бяха нужни, помагахте ми духом и винаги, винаги бяхте отзивчиви. Благодаря ви от сърце. С доста от вас се запознах лично и съм много щастлива от факта, защото се оказахте едни прекрасни момичета. Желая успех на всички вас!!! Бъдете щастливи!!! Вярвайте!!! Борете се!!! Побеждавайте!!!