0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте на всички в този форум!
Имам следния въпрос. Имам един мисед. Най-вероятната причина е прогестеронова недостатъчност. Изписаха ми Дуфастон от този месец. Не засякох Ову (с тестове), но понеже е възможно да е била по-късно имам основание да мисля, че може да съм забременяла (дано!!) Закъснение - три дни; тест - отрицателен.
Лекарят ми ще отсъства до края на седмицата, та питането е мога ли да си самоназнача Дуфастон при положителен тест реди да съм се видяла с него? Обезумявам при мисълта, че може да загубя още едно бебе .....
Благодаря за отделеното време и отговори предварително
« Последна редакция: Май 01, 2007, 20:47:36 pm от pdma »
*
Re: Дуфастон и предполагаема бременност
« Отговор #1 -: Май 01, 2007, 18:58:20 pm »
Не можеш ли да му се обадиш по телефона?

Аз знам за утрогестана, че продължава да се взима след положителен тест. предполагам, че и с дуфастона е така, но не съм сигурна все пак...

:goodluck:

« Отговор #2 -: Май 01, 2007, 19:00:38 pm »
   Когато пиех Дуфактон,лекарката ми каза,че при положителен тест,трябва да продължавам да го пия!  :P  Не трябва да се спира!
*
« Отговор #3 -: Май 01, 2007, 19:04:18 pm »
дуфастона не пречи.На мен даже преди ми го бяха изписали за задържане на плода.
*
« Отговор #4 -: Май 01, 2007, 20:50:47 pm »
Благодаря ви за бързите отговори!!
Успех на всички!
*
« Отговор #5 -: Май 01, 2007, 21:43:45 pm »
И аз по предписание на лекар го вземах от началото на една бременност, и то точно за "задържане на плода", но за съжаление не го задържа. Питай все пак лекуващия си лекар и дано при теб всичко да е успешно!
*
« Отговор #6 -: Май 02, 2007, 13:26:22 pm »
Здравейте отново!
За съжаление въпроса ми временно отпадна, защото гадната лелка дойде. Благодаря на всички ви за отговорите още веднъж! Късмет, момичета! И много сбъднати мечти!
*
« Отговор #7 -: Май 02, 2007, 13:28:37 pm »
Успех следващия път, pdma :goodluck: