0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
опити за забременяване
« -: Май 02, 2007, 12:28:16 pm »
здpавеите!-вече 5 години xодя по трънливия път към зачеването и чесно казано-умориx се....след дълго лутане по така нарчените'наши светила',най после откриx своя-андел спасител на когото да се доверя,и сега започвам всичко от начало.След 20 дни ми предстои цветна снимка на търбите и сам доста притеснена...моля помоднете ми със съвет!!!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
Re: опити за забременяване
« Отговор #1 -: Май 02, 2007, 12:41:34 pm »
Някои момичета ги боли по време на цветната снимка, други не. Всичко е много индивидуално. При мен беше с упойка. Ако много се притесняваш може да говориш с лекаря си за упойка. Ти къде ще правиш цветната снимка?
« Отговор #2 -: Май 02, 2007, 13:39:58 pm »
Има много неща, изписани за цветната снимка.
Мнения, впечатления, съвети и всичко което търсиш.
Ползвай търсачката на форума и ще намериш
отговорите на въпросите си.
Успешен резултат ти желая!
« Отговор #3 -: Май 02, 2007, 14:26:32 pm »
звездичка, а ти при кой лекар прави цветната снимка с упойка?
Не вярвайте в чудеса - разчитайте на тях!
« Отговор #4 -: Май 02, 2007, 16:01:56 pm »
Моето изследване беше сонохистеросалпинграфия(дано правилно съм го написала). Направих го в Торакс - Пловдив при д-р Даскалов. Упойката беше краткотрайна и не усетих нищо. Чувала съм, че на други места слагат анестезия по желание на пациента.
*
« Отговор #5 -: Май 02, 2007, 16:45:49 pm »
Аз правиш цветна снимка във Варна в МД и не са ми слагали упойка само някакво обезболяващо 30 минути преки манипулацията.Не боли много поне при мен беше така.Всяка болка си заслужава като знаеш за какво в крайна сметка го правим.Успех ти желая и дано резултатите да са добри.
*
« Отговор #6 -: Май 02, 2007, 19:05:56 pm »
Аз правих цветната снимка без упойка и без обезболяващи и не ме боля, но може би защото едната ми тръба беше отпушена. А и много зависи от прага на болка - моя май е доста висок.
*
« Отговор #7 -: Май 07, 2007, 10:26:40 am »
zdraveite-az sam sani..imam problemi sas zabremenqvaneto ve4e 5 godini ..dosega doktorite vse mi kazvaxa 4e nqma problemi i t. n.-no vse ne se polu4ava6e-i taka do den dne6en..a pak nadejdata umira posledna i az prodaljavam vsi4ko ot na4alo , s novi sili i kopnej..ot skoro imam pc,i sam 6tasliva 4e moga 4rez tozi sait da se zapoznaq sas vsi4ki vas-i da pogovorq spokoino za temite koito me valnuvat istinski-bez nqkoi da me sajaliava,kakto 4esto stava-ne vsi4ki imat takiva problemi i moeto darjane im se struva stranno.stiskam palci na vsi4ki vas i vi jelaq-kasmet i po edno slatko bebe.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #8 -: Май 07, 2007, 12:58:12 pm »
ако не сте правили спермограми - направете си!
а преди цвентните снимки си правете и микробиология.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Май 07, 2007, 20:57:46 pm »
saniпривет!Какви изследвания направихте досега?
*
« Отговор #10 -: Май 08, 2007, 07:34:04 am »
здравей adi-изследвания да искаш..имам цял куфар-всеки доктор си правеше свой.Като започнеш от нужните и завьршиш сьс ненужните..ходих в мед.центьр Репробиомед при д-р Табакова за да сам сигурна че няма да пропусна нещо-те са специалисти в свойта област-но уви..остана ми само цветната снимка на тьрбите и добре че не я направих защото сметнаха за излишно да ми направят хламидиа-а резултатат както по кьсно разбрах е бил положителен.когато знаеш че има проблем а всичко излиза че все едно нямаш е страшно и тежко..но благодаря на бога случаино срещнах една страхотна докторка която е преди всичко-жена и не гледа на теб като на (стока 2 рька;.И така..сега започвам отначало и с голями надежди но времето щте покаже...когато си на 33 и виждаш сьжалението в очите на околните непрекьснато - понякога ми идва да махна с рька и да спра да се боря..но има едно но-което ти дава сили да се изправиш и продьлжиш.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #11 -: Май 08, 2007, 21:15:02 pm »
Мила Сани,напълно те разбирам :D :bighug: ,пък за Табакова няма нужда да ми обесняваш.....още ме е яд че бях техен пациент. :oops:Успех мила,Дай Боже много скоро да се сбъдне мечтата ти! :D
*
« Отговор #12 -: Май 09, 2007, 07:57:25 am »
здравей adi,вчера прочетох дневника ти и честно казано-биеш ме по изследвания...Милите ти думи кьм мен-когато още пишех на латиница и беше доста неудобно за четене-признам... ми направиха приятно впечатление и когато видях твоето име-изчетох всичко -което намерих ... :)Сега как си?-надявам се че продалжаваш борбата ..и приключи ли с изследванията?-ако сьм малко любопитна-извини ме.  :oops: