При когото и да я бях правила така щеше да стане. Това е състояне което се получава 1 на 1 млн.
Може би усложненията дойдоха после - приеха ме в болницата и там никой не ме погледна. Сложиха ми дрен в корема и стоях снего 1 седмица. Той се запуши и аз поисках да ми го махнат. После бях като лейка - от дупчицата от корема излезе по - голямата част водата.Никой не ме погледна на ехограф за да види дали има още течност или не. Лекарката назначава изследвания, а сестрите забравят да ми вземат кръв и какво ли още не. Не видяха че започвам да събирам вода и в белия дроб.
Смених болницата и нещата се оправиха.
Сега се радвам на хубаво бебе.
Не искам да плаша никого, но ако аз знаех предварително за това щях да потърся помощ много по - рано и нямаше да се стигне до това състояние.
Мисля че всяка една от нас на която и предстои ин витро трябва да знае какви усложнения може да се получат, за да е подготвена и при първи симптоми да потърси помощ.
Аз не бях подготвена, но въпреки всичко съм благодарна на целия екип, без който нямаше да имам бебе.
Искам да благодаря и на всички момичета които ми помагаха дикато бях в болницата, защото аз не можех да се справям сама.