Олеле, какво щях да правя без вас! Толкова много информация получих тук. Едва ли по друг начин бих се сдобила с нея.
Да ви кажа честно, при професора Налбански не ми се ходи отново /три пъти съм била при него/. Но ако се наложи...
Много е груб този човек бе! То едно държание на лекар, направо ти казва "Повече не идвай при мен".
Иначе и физиотерапия направих между лапароскопията и пластиката миналата година - 2 курса х 10 дни, след това след пластиката /на 7.06/ - отново 2 курса х 10 дни. Ама дали ми е помогнала, не знам.
Жужка, благодаря че ме подсети и за фоликулометрията. Такова нещо още не съм правила още, а май ще трябва ...
P.S. А като чета през колко процедури и изследвания са минали тук момичетата, направо се шашнах. Ами аз не зная какво е цветна снимка, нито са ми изследвали хормони. Само за хламидия имам изследване и то ми го назначи Налбански след лапароскопията ми. Прати ме в някакъв мед. център близо до Майчин дом да се изследвам. Едва след като разбра, че резултатът ми е отрицателен, се съгласи на пластика.