0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #40 -: Юли 15, 2005, 23:11:19 pm »
:beerdr:
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #41 -: Юли 15, 2005, 23:14:23 pm »
Не исках да те обидя.Изобщо не мислех това което казах.Уважавам и теб и професията ти.Стана нещо от рода подадох пръст-отхапаха ми ръка.Разкайвам се пред ТЕБ от сърце.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #42 -: Юли 15, 2005, 23:14:55 pm »
божке, какъв късмет е извадила maxela, че прочетох дискусията едва, след като е предложила мир.... :)

(някои от вас се досещат, вероятно)  :lol:  :lol:  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #43 -: Юли 15, 2005, 23:17:27 pm »
Късно е чадо, Мара се ожени  :lol:
*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #44 -: Юли 15, 2005, 23:20:53 pm »
Цитат на: maxela
Без значение колко е дълъг цикъла правилото за Ову около 14 ден броено отзад напред си остава.,при нормален цикъл.

дай дефиниция за "нормален цикъл"?

моят цикъл е 28 дни, с ЛФ от 11-12 дни. имам 2 забременявания.
а ся де?
тва за 14-те дни и аз съм го чела по учебниците и поне половин година загубих, докато си целех овулацията по това правило.

един съвет - иди на www.fertilityfriend.com
имат ОГРОМНА база от графики на цикли. имат и търсене по ключови думи. иди и пусни търсене за бременни цикли с къса лутеална фаза. много е интересно...

и накрая искам да ти кажа нещо за отношението и тона ти към хората тук и към сайта като цяло - правиш много неприятно впечатление на човек, който се нахвърля негативно към всичко и всички.
на твое място, първо бих създала нещичко, преди да тръгна да оплювам чуждия безкористен труд за обща полза!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #45 -: Юли 15, 2005, 23:21:37 pm »
Стана нещо от рода подадох пръст-отхапаха ми ръка.

Аз ли те ухапах?  :lol:  :lol:  :lol:
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #46 -: Юли 15, 2005, 23:24:43 pm »
Ти Заек и се скри с подвита опашка...
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #47 -: Юли 15, 2005, 23:26:30 pm »
да, бе  :lol:
*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #48 -: Юли 15, 2005, 23:27:22 pm »
Ти Заек и се скри с подвита опашка...

искаш ли да ти препоръчам един много добър специалист по твоя проблем, скъпа?

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #49 -: Юли 15, 2005, 23:28:45 pm »
Момичета какво ви става не приемате друг на ваша територия ли.ХА- дано да е поличба за мен.Казах само че ПРИ НОРМАЛЕН ЦИКЪЛ Е ОКОЛО 14 ден и.тн.Казах също че това се чете и от жени без проблеми,а това би ги объркало.
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #50 -: Юли 15, 2005, 23:29:26 pm »
Казах само че ПРИ НОРМАЛЕН ЦИКЪЛ Е ОКОЛО 14 ден и.тн

А, това е друга работа. Около е съвсем различно  :D
*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #51 -: Юли 15, 2005, 23:31:40 pm »
Момичета какво ви става не приемате друг на ваша територия ли.ХА- дано да е поличба за мен.Казах само че ПРИ НОРМАЛЕН ЦИКЪЛ Е ОКОЛО 14 ден и.тн.Казах също че това се чете и от жени без проблеми,а това би ги объркало.

за теб специално, скъпа, имам много лошо предчувствие относно това колко време ще се задържиш тук. така че - в твой интерес е да се държиш любезно с хората и със сайта, които ще ти бършат сълзите дълго време :P

и не се изказвай неподготвена по въпроси, които са ти ясни много-много бегло...

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #52 -: Юли 15, 2005, 23:32:50 pm »
Джам,това от турски ли идва....хората гледат през теб, не те забелязват-така ли се чувстваш.Не може да отречеш асоциацията която човек прави подсъзнателно когато си слага име за анонимност0 говори какви комплекси има)
Препоръчай ми специалист, отворена съм за всякакви предложения....
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #53 -: Юли 15, 2005, 23:35:06 pm »
Помисли Вие как се отнесохте към едно мое мнение-нападнахте ме всичките...
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #54 -: Юли 15, 2005, 23:35:40 pm »
Помисли Вие как се отнесохте към едно мое мнение-нападнахте ме всичките...

Ти, девойко, нападна мен. Ние само изложихме факти.
*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #55 -: Юли 15, 2005, 23:35:55 pm »
Джам,това от турски ли идва....хората гледат през теб, не те забелязват-така ли се чувстваш.Не може да отречеш асоциацията която човек прави подсъзнателно когато си слага име за анонимност0 говори какви комплекси има)
Препоръчай ми специалист, отворена съм за всякакви предложения....

скъпа, съжалявам, че владееш само турски и то устно, но мисля, че е късно да ти се помага лингвистично.
специалисти по твоя въпрос има в отделението по психиатрия към МА.
кажи ми още нещо, обожавам среднощния чат с нископоставени мозъци... :)

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #56 -: Юли 15, 2005, 23:39:26 pm »
Джама е сиерджийка,така че отказвам да говоря с нея.Да се джавкаме-заради самото джавкане. О-о не си познала.Аз защитавам своята позиция,а ти какво?
*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #57 -: Юли 15, 2005, 23:41:37 pm »
Джама е сиерджийка,така че отказвам да говоря с нея.Да се джавкаме-заради самото джавкане. О-о не си познала.Аз защитавам своята позиция,а ти какво?

че ти за какво изписа толкова празни букви досега??? :)

апропо, аз също си защитих тезата, че даже и въпрос ти зададох, но ти предпочете да минеш тънко по допирателната, щото явно нямаш какво да коментираш, освен отново да цитираш книгата "Сексуално възпитание на девойката и младежа"

я се върни по-нагоре, прочети ми тезата и ела пак, щом ти е зор по същество...

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #58 -: Юли 15, 2005, 23:41:48 pm »
Заек,аз прочетох в учебник,говорих с приятел (поисках второ мнение )да не ви подведа и тогава го написах.Постави се на мое место???
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #59 -: Юли 15, 2005, 23:43:04 pm »
Заек,аз прочетох в учебник,говорих с приятел (поисках второ мнение )да не ви подведа и тогава го написах.Постави се на мое место???

Опитвам се. И не мога да те разбера. На твое място аз нямаше да се заяждам с хората.