0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Искам да попикам ковко време трябва да се чака след спънтанен аборт и последвало абразио?Прадполагам че доста от момичетата във форума ги вълнува но конкретно такава поставена тема така и не видух и мисля че на всички ни ще е полезва.
Февруари тази година направих стонтанен аборт , а след това и кюртаж за да се изчисти матката. Да съм била в 3-4 седмица , от тогава минаха 3 месеца и 3 менструации. Докторите казват да деиствами по въпроса  за бебеправенето ,но понеже съм чъвала за изчакване от порядъка на 6 месеца за да се възстанови матката реших да попитам и във форума.По медицинските учебници пише минимум 6 мес. но пък на мен ми казаха че това било заради кюртажа - трабва да има 6 мес. от предишния , че от тази гледна точка др-те казват 6 да не се налага да сържат преди да се минали.
Мнаго ща съм благодарна ако някои може да ми каже след колок време да подновим опотите и след колко време сте подновили вие опитите и имате дебели и здрави бебчете.
А на тези които си нямате като мен, нека това лято ни се усмихне късмета и догодина всички да гушнем дбели ,здрави бебоци
<br />www.mtm.bg - Мобилни телефони, аксесоари, сервиз
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Колко време след спонтанен аборт и кюртаж!
« Отговор #1 -: Май 10, 2007, 12:41:40 pm »
Слушай лекаря си, при всеки е индивидуално.
*
Re: Колко време след спонтанен аборт и кюртаж!
« Отговор #2 -: Май 10, 2007, 12:47:21 pm »
Лали е права! Довери се на лекаря си! Щом ти казва, че можеш да подновиш опитите, действай. Но първо си направи предконцепционни изследвания, за да си сигурна, че всичко при теб е наред. http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=756&Itemid=36
Успех!