Здравейте.Току що се регистрирах в сайта и мисля, че това е мястото където да споделя моите преживявания до сега. До този момент винаги само четях за повечето неща без да се включвам, но мисля, че имам нужда от хора, които знаят през какво преминавам.
Миналата година имам неуспешно ин витро, като преди това лапароскопски ми бяха махнати двете тръби. След неуспеха ни, направихме ендометриална биопсия и кръвни тестове. Излезе, че имам тромбофилия и НК клетки в лигавицата на матката. Имах замразени ембриони, които върнахме след няколко месеца, също неуспешно вече на фона на Фраксипарин и лекарство което ми поставиха в матката няколко дни преди ЗЕТ. Днес ми е 8-ми ден след трансфер след второто ми ин витро. Сега е момента да кажа, че както и предните два пъти не удържам две седмици след трансфер и започвам да кървя след 1 седмица. Правим някакви опити да го овладеем с Дуфастон, вит.Ц, Утрогестан през устата, но кървенето пак се засилва и аз започвам да се отчайвам. Знам, че има жени с далеч по-дълга борба от моята, но ми е много трудно. Питам се какво пропускаме, какво не правим както трябва, има ли изследвания, които да си пуснем??? Това е един от дните, в които всичко ти се срива и исках да го спподеля с вас и ако можете да ме посъветвате.