0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Към всички момичета минали през АРТ?
« Отговор #20 -: Юли 21, 2005, 09:23:23 am »
Ма как няма бе, първа писта съм и аз, ама към 16-17.08, че тогава трябва да ми дойде, така че ти докато си пиеш противозачатъчните и аз ще се домъкна :D
Ще си държим дружно ръчичките :wink:  :)
цунки
*
« Отговор #21 -: Юли 21, 2005, 17:13:21 pm »
Оган4е, ти при кой доктор ходиш?
Защо ми се струва все че другите доктори обръщат повече внимание от тези на които аз попадам!
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #22 -: Юли 21, 2005, 17:31:46 pm »
Габи, ходя при д-р Владимиров от 1 година. А последното ти изречение нещо не го разбрах. :oops:

*
« Отговор #23 -: Юли 22, 2005, 09:21:34 am »
Оган4е,последното изречение....забрави го!
Все нещо си страдам!
Владимиров от "Света София" ли е?
Би ли ми дала координати? :oops:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #24 -: Юли 22, 2005, 12:06:52 pm »
Цитат на: gabi
Владимиров от "Света София" ли е?
Би ли ми дала координати? :oops:

Не. Разгледай сайта. Там има и координати. Късмет!
http://www.ivf.bg

« Отговор #25 -: Юли 22, 2005, 15:46:42 pm »
здравейте, момичета!
Моят лекар пък ме вика 12 дни преци цикъла. Тогава ще ми постави Диферелин. При вас не е ли така? Вече се обърках. :(
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #26 -: Юли 22, 2005, 16:41:25 pm »
Цитат на: Pupsik
здравейте, момичета!
Моят лекар пък ме вика 12 дни преци цикъла. Тогава ще ми постави Диферелин. При вас не е ли така? Вече се обърках. :(

Аз имам 1 инжекция Диферилин в пакета от касата. Но незнам дали доктора ще го ползва или ще процедира по друг начин? Въобще не се шашкай и обърквай. Слушкай си доктора и щом те вика тогава, отиваш и действате.
Късмет и забременяване!

PS: Ти при кой лекар си? :babbycarrage:

« Отговор #27 -: Юли 22, 2005, 17:19:36 pm »
Оги, благодаря ти! Аз съм при д-р Стаменов. Той е към АГ Център "Димитров", но  миналата седмица разбрах от него, че си открива собствен център за инвитро. Знам, че трябва да слушам, то друго какво да правя. Трябва да ходя към края на август. Успех и на теб Огънче!
« Отговор #28 -: Юли 25, 2005, 11:40:33 am »
Е и аз да споделя.
Пия противозачатъчни вече втори месец.
На 2.08 ще съм на преглед(14-ти ден от цикъла). Ако всичко е наред ще ми сложат Диферелина и на 9-ти ще ми вземат кръв за естрадиола. Ако е добро изследването чакам 2-3 дена да ми дойде и почваме стимулацията с Гонал-Ф.
Успех на всички.
*
« Отговор #29 -: Юли 25, 2005, 11:47:43 am »
дано всичко е наред Лили. :balk_602:  и има един такъв хубав резултат :babbycarrage:
« Отговор #30 -: Юли 25, 2005, 12:07:21 pm »
Лили, ти при кой лекар ходиш? И на мен такава ще ми е схемата, но за този преглед на 9-ия ден не са ми казвали. А може и да не съм запомнила. Много информация наведнъж.  :oops: Аз ще ходя към края на август за диферелина!
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #31 -: Юли 25, 2005, 22:32:55 pm »
Късмет, Лили, и две-чертичков успех ти пожелавам! Аз също ще се стимулирам с Гонал-Ф. Надявам се всички да успеем.

« Отговор #32 -: Юли 26, 2005, 09:38:32 am »
Peta благодаря за пожеланието!
Pupsik аз не можах май да обясня. Всъщност на 14-ти ден(02.08) от цикъла ще ми сложат Диферелина, а на 21-я ден(09.08) от цикъла ще мерят естрадиола и понеже съм на противозачатъчни се предполага, че ще ми дойде някъде към 11.08 и тогава ще почвам Гонала.
Май съм много развълнувана и пиша доста объркано.
Oganche благодаря и на теб за пожеланието!
Да ви се връща на всичките по 2( newsm06  или  newsm05 или  newsm04 )
Както си изберете. :D
« Отговор #33 -: Юли 26, 2005, 10:03:47 am »
Благодаря ти, Лили! Мен ще ме стимулират с Puregon. Страхотно пожелание, Лили, дано всички си имаме по две мъничета. Ще е радост за всички ни!   :blob10:  Стискам палци на момичетата до едно да имат това щастие по-скоро!
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #34 -: Юли 26, 2005, 10:07:16 am »
Цитат на: lilia_n_s

Да ви се връща на всичките по 2( newsm06  или  newsm05 или  newsm04 )
Както си изберете. :D

Избирам поне едно да се хване :balk_46:
Лили, ти къде ще правиш инвитрото?

« Отговор #35 -: Юли 26, 2005, 12:43:17 pm »
В клиниката на Щерев. Исках да правя във Варна, но ми отказаха да ме включат в програмата.
« Отговор #36 -: Юли 27, 2005, 11:55:48 am »
Оги, вероятно ще ти даде противозачатъчни предния месец още преди да започнете със самата стимулация. Просто ще ти спре по-рано спонтанната овулация, за да реагираш по-добре после на стимулацията.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #37 -: Юли 27, 2005, 13:58:51 pm »
Благодаря Тути! Нещо такова ще да е?! :balk_185:

« Отговор #38 -: Август 01, 2005, 16:24:48 pm »
Огънче, август не е ли много горещо за каквото и да било? Септември и октомври ми звучи по-добре. Е, нетърпението го разбирам :D  Ще ти стискам много палци, както и на Лилия и на Пупсик :D

Мисля си, че поради отпуските и поради системата на Касата, сега ще има голям бум в АРТ - септември, октомври, ноември .... голямо стискане на палци ще падне и много бебета!! :D
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #39 -: Август 01, 2005, 16:40:54 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Огънче, август не е ли много горещо за каквото и да било? Септември и октомври ми звучи по-добре. Е, нетърпението го разбирам :D

А пък да знаеш на мен как ми е горещоооо?! Направо не издържам. Тогава ще е, наесен. Просто исках да почна с подготовките по-раничко, ама не се получиха сметките ми (както обикновенно де).
Благодаря за милите думи! Ще се преброяваме Октомври месец. Дано да сме повечето забременели. :kaos7: