0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Образувание на шийката
« -: Май 15, 2007, 22:15:03 pm »
Момичета снощи при любовна игра мъжът ми напипа нещо на шийката на матката,като го определи по форма с доста голямо топче.Това го нямаше преди 2-3 дни.Някой има ли идея какво може да е?Аз ще отида утре или други ден на лекар,но по силата на внушението сега като че ли започна да ме боли.Моля някой ако е имал подобно нещо да ми каже,че изведнъж много се притесних.
/img][/url]
*
Re: Образувание на шийката
« Отговор #1 -: Май 16, 2007, 17:41:09 pm »
Фанта, честно да ти кажа, ако ми беше подръка, нямаше да ти се размине шамарът. :evil:
Мамичон, най-добре се консултирай с лекар. Всичко ще е наред.
« Последна редакция: Май 16, 2007, 18:23:19 pm от White »

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Май 16, 2007, 18:17:47 pm »
Задължително отивай на лекар защото това че мъжа ти е напипал нещо не е добре и това че имаш болки също- това може и да е рак на шийката на матката но лекар трябва да каже...
знаеш ли какви са болките когато имаш рак???

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #3 -: Май 16, 2007, 18:26:41 pm »
Задължително отивай на лекар защото това че мъжа ти е напипал нещо не е добре и това че имаш болки също- това може и да е рак на шийката на матката но лекар трябва да каже...
   Фанта не бива да правиш такива изказвания ! :balk_77:
« Отговор #4 -: Май 16, 2007, 18:28:31 pm »
mamichon,
Като ще ходиш на лекар, непременно отиди при лекар с колпоскоп, защото при обикновен преглед кой знае какво няма дас е види ...
Може да е някакъв кондилом, папилом и ако сте го разранили да те понаболва.
Тези образувания се получават от ЧПВ и обикновено не са носители на онкогенните щамове, така че засега спокойно  :), но беж при лекар задължително. Има тема за Папилома вирус в справочника.
А имаш ли кървене? А всъщност мъжът ти сигурен ли е, че точно от шийката го е напипал?
« Отговор #5 -: Май 16, 2007, 18:36:33 pm »
нямам кървене,а мъжът ми казва че е там.Какво е ЧПВ?Мисля си да не е прищипване при пункцията на второто ИКСИ,но то беше преди 2 месеца.А това нещо се е образувало за 2 дни.Утре сутринта съм при др.Даскалов и ще видим той какво ще каже.Дано да има колпоскоп.
/img][/url]
« Отговор #6 -: Май 16, 2007, 18:50:56 pm »
 :D
Миличка, докторът си знае работата. След прегледа ще си спокойна. Ако искаш драсни някой ред да ни разкажеш.
ЧВП е Човешки папилома вирус, който се носи от близо 60-70% от хората.
По-добре изчакай да видиш какво ще ти каже доктора и тогава се ровичкай за повече информация  :)
Това че нямаш кървене е много хубаво!
Успех! 
« Отговор #7 -: Май 16, 2007, 18:57:50 pm »
След като ще ходиш утре на лекар, не виждам какво има още да се гадае.
Всичко което може да се каже са предположения (както се оказва и доста нелепи като тези на Фанта  :balk_77:).
Отиди си на преглед, лекаря най-добре може да прецени как са нещата.
yahoo_17 Успех и дано всичко е наред!  :flower:
« Отговор #8 -: Май 16, 2007, 19:17:14 pm »
Просто изведнъж се шашнах снощи.Само да не е нещо гадно,защото искам да направя още едно ИКСИ и дано не се проваля.
/img][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Май 16, 2007, 21:11:18 pm »
Просто изведнъж се шашнах снощи.Само да не е нещо гадно,защото искам да направя още едно ИКСИ и дано не се проваля.
спокойно миличка,всичко ще е наред! :Dуспех и непременно пиши как са нещата. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Фанта слънце ,молете неправи повече такива нелепи изказвания.
« Отговор #10 -: Май 16, 2007, 23:10:39 pm »
Момичета утре като се прибера ще ви пиша какво ми е казал док.
/img][/url]
*
« Отговор #11 -: Май 16, 2007, 23:28:00 pm »
Мamichon, стискам палци за хубави новини утре! Дано не е нещо сериозно! Пиши като се върнеш. Аз миналата седмица правих колпоскопия и ми взеха биопсия за изследване. Сега тръпна в очакване - дано не е нещо лошо!!!  :goodluck:

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #12 -: Май 17, 2007, 20:24:22 pm »
Мamichon, надявам се, че новините при теб днес са били хубави и да имаш една хубава и по-спокойна от предишните вечер!!!  :bighug:

« Отговор #13 -: Май 17, 2007, 23:20:07 pm »
Момичета док каза ,че това съм имала по особена форма на шийката на матката и че това образувание е част от тази форма,като е възможно да е имало и леко прищипване по време на пункцията.Докато ме преглеждаше леко прокърви,но си спря.Взе ми цитонамазка,утре ще е готова и ще ви кажа резултата.Много ви благодаря,че бяхте с мен.
/img][/url]
« Отговор #14 -: Май 18, 2007, 06:58:44 am »
Момичета док каза ,че това съм имала по особена форма на шийката на матката и че това образувание е част от тази форма,като е възможно да е имало и леко прищипване по време на пункцията.Докато ме преглеждаше леко прокърви,но си спря.Взе ми цитонамазка,утре ще е готова и ще ви кажа резултата.Много ви благодаря,че бяхте с мен.
  Всичко ще бъде наред.Не се притеснявай.  :P