Мили момичета
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ето,че и аз се хванах на хорото на дебеланките и от сърце ви каня и вас,които все още не сте се наредили!
Не смеех да пусна тема,защото ме беше страх да се зарадвам и все още не мога да се зарадвам истински-още съм в осма г.с.
Имаме едно дете...и това също е причина да се притеснявам,че ще засегна онези от вас,които се борят за първо детенце.Винаги ми е било съвестно да споделям,да искам съвети,защото знам,че никога няма да разбера истински вашата болка и се извинявам,ако съм обидила неволно някоя от вас!
....Но-повярвайте ми-много съм страдала заради поредните неуспехи на много от момичетата и съм плакала с вас,макар и не винаги да съм писала...
И така:Минаха две години,откакто се пробваме за второ детенце.
Проблемите ми предимно са хормонални.Правих 5 стимулации с клостилбегит,3 от които-с инсеминации-всичките-неуспешни.Последната беше придружена с хиперстимулация - увеличен ляв яйчник с голяма киста(Ади беше права,че трябва още от началото на цикъла да се следи състоянието,но...разните лекари са на разни мнения) .
След това реших да сменя лекаря и съдбата ме прати при доктор Владимиров(НАЙ!!!)Веднага ме подложи на куп изследвания-естрадиолът ми беше ужасно нисък,а и пролактинът- и той.Предписа ми утрогестан вагинално,фраксипарин инжекции,правихме и хидротубация на 1 март,а на 23март лелката ме навести за последно(надявам се до Коледа да не ми се вясва хич!!!)
Забременях по баналния начин(по артистичния не стана) с овулация на десния я. и сега броя дните до всеки преглед,че се борим за задържане,пък каквото рече Господ!
Милички,ще продължавам да се надявам за всяка от вас ,а тези,които все още не са се насочили към подходящата клиника - не : "моля",а "ЗАПОВЯДВАМ" веднага да бягате от посредствени лекари и да тичкате при най-добрите!!!
Благодаря на прекрасния д-р Явор Владимиров!
Стана длъжко-да не ви отегчавам...
Желая щастие на всички
!!!!!!!!!