0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baby girl

Проблем с бебеправенето
« -: Май 17, 2007, 22:21:52 pm »
От близо три години се опитваме със съпруга ми да си направим бебе, но то не става.От няколко месеца насам точно в дните когато със сигурност знам, че съм в овулация и започваме да правим любов,нещо се случва и милото не може да достигне до оргазъм.Всъщност аз не му казвам, че точно сега трябва да правим бебе, но той усеща ,по това че съм по - настоятелна от друг път.Направо съм отчаяна.Това се случва вече няколко месеца.Имам чувството ,че понеже той самият не е толкова убеден, че иска дете - това ни е второ, вече имаме едно дете, някак се получава така.Незнам...А иначе горкичкият е и много изморен, от 6 месеца работи само нощна смяна, на 12 часа през два дена, а през деня, я спи по два - три часа, я не...Моля Ви дайте някакъв съвет, иначе през останалото време нямаме проблеми..
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Проблем с бебеправенето
« Отговор #1 -: Май 18, 2007, 07:34:49 am »
Може би трябва да си починете 5-6-7 месеца.
Важното е след това всичко да е наред.
Насила нещата нестават. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #2 -: Май 18, 2007, 07:45:21 am »
Почивка :D!
Разходки, спокойствие, да няма приказки за бебе и на есен пак!
Не го натискай, знам какво е да искаш, а партньора да не е готов, но в крайна сметка решението е на двамата, не е само твое.
Успех ти желая! :)
Мога, стига да искам.
« Отговор #3 -: Май 18, 2007, 09:32:24 am »
Здравейте момичета!Аз също не разбирам защо не се получава и при мен...Този месец си взех тест за овулация..миналия ходих при доктора да ми определи деня.но нищо не се получава :(От изследванията т.е. спермограма .цветна снимка и хламидии..всичко е добре.Даже си направих изследвания на щитовидната жлеза-отново слава богу всичко е ок...но нищо не се получава..какво да правя..помогнете с някой съвет :P
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #4 -: Май 18, 2007, 10:07:51 am »
sugari75, само два месеца опитвате. Можете да потърсите консулт от специалист по стерилитет след като мине шестият месец от опитите.
Успех от мен :)!
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #5 -: Май 18, 2007, 17:09:12 pm »
момичета,не се притеснявайте,не си давайте много зор.отпуснете се и се наслаждавайте един на друг,сигурна съм,че ще стане когато наи-малко го очаквате.желая ви касмет.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Май 19, 2007, 14:52:50 pm »
Няколко дни преди овулацията му казваш, че вече е отминала.
После уж случайно се гушкаш около овулацията и така.
На всяка двойка се случва това понякога.
Бъди по-активна в нефертилните дни.
« Отговор #7 -: Май 19, 2007, 14:56:19 pm »
Здравейте,момичета!Пиша Ви не защото аз се интересувам,а защото моята сестра има сериозен проблем.Тя е на 41г. и не е омъжена ,но от 18г.има мъж до нея.Проблема е в това,че той е женен,но тя иска да има дете от него но не се получава.Той въобще не иска да ходи по лекари,а тя ходи за регулиране на менструалния цикъл.Пишете ми,ако някой има идея.Благодаря Ви предварително.
Винаги се цели в луната.Дори и да не успееш,поне ще си сред звездите!!!