0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
цикъл през 20 дена
« -: Май 18, 2007, 13:08:49 pm »
моля, ако някой е наясно на какво може да се дължи цикъла ми да дойде след 20 дена , а не след 28 както е обикновенно нека да ми каже.
Re: цикъл през 20 дена
« Отговор #1 -: Май 18, 2007, 13:59:47 pm »
kolean, причините може да са много.  Аз бих отишла на лекар, защото каквото и да кажем ние, все ще е предположения и гадаене.  Надявам се да не е нещо лошо, а просто причинено от необичайно топлото време напоследък.  Още няколко момичета писаха с подобен проблем тези дни.
*
« Отговор #2 -: Май 18, 2007, 14:26:52 pm »
моля, ако някой е наясно на какво може да се дължи цикъла ми да дойде след 20 дена , а не след 28 както е обикновенно нека да ми каже.

На мен ми се случи да имам нещо подобно защото през април имах два пъти цикъл в рамките на 19 дена-веднъж на 8 април и на 27 април... Нямам си идея защо може да е така , единственото зда което се сещам е може би хормонална причина. Според мен само лекар може да каже, конултирай се с твоят...
*
« Отговор #3 -: Май 18, 2007, 16:15:43 pm »
благодаря момичета, на 22-ри съм на преглед.но преди 6 дена пак бях на преглед и всичко беше наред.миналия месец пих много дуфастон защото пък нямах доста време цикъл , дали не е от него????
« Отговор #4 -: Май 18, 2007, 16:20:24 pm »
благодаря момичета, на 22-ри съм на преглед.но преди 6 дена пак бях на преглед и всичко беше наред.миналия месец пих много дуфастон защото пък нямах доста време цикъл , дали не е от него????

Ама kolean, вземи си направи хормонални изследвания, ако все още не си.  От първия ти пост останах с впечатлението, че ти е редовен цикъла и сега ти е дошъл на 20 ден, вместо 28.  Но ако си имала дълги периоди без цикъл трябва да отидеш при лекар да ти даде направление за хормонални изследвания и след това да анализирате и проследите на какво може да се дължи аномалията.  Една от причините за нередовен цикъл са ПКЯ, но може и друго да е.  Във всички случаи обаче се налага да се отнесеш серизоно към проблема и да потърсиш компетентно мнение.  Успех.   
*
« Отговор #5 -: Май 18, 2007, 16:51:07 pm »
правила съм два пъти такива изследвания за 2 години имах и една неуспешна бременност.след нея всъщност нямах цикъл доста време.благодаря ви все пак дано всичко е наред защото нямам време за никакви хормонални проблеми.