0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Знае ли някой....
« -: Май 19, 2007, 10:33:14 am »
Момичета моля някой да ми обясни какво  е "ТОНТОМОРОЗА".Понеже вие сте най-знаещите на света,ви питам.Док ми го каза по телефона но връзката беше лоша и не можах да го разбера.Благодаря ви.
/img][/url]
Re: Знае ли някой....
« Отговор #1 -: Май 19, 2007, 10:41:02 am »
Миличка пуснах да потърся в нет-а нещо за тази "ТОНТОМОРОЗА"..но за съжаление не открих дори да съществува такава дума.Дано някой друг да ти помогне.Опитах но явно не си чула добре по телефона....Но със сигурност останалите момичета ако се досетят за какво става дума ще ти пишат..Късмет :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Май 19, 2007, 10:51:46 am »
да не би да е Токсоплазмоза, това е най-близкото за което се сещам?!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Май 19, 2007, 10:56:50 am »
Знаех си че има готини хора които ще помогнат  :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #4 -: Май 19, 2007, 10:59:35 am »
И аз също снощи търсих в нета и нищо не намерих.Възможно е на латински да се пише по друг начин.Сигурна съм в думата защото ме накара да си запиша и ми я повтори.Мислех,че и накоя от вас може да я чувала и затова ви попитах.
/img][/url]
« Отговор #5 -: Май 19, 2007, 11:01:52 am »
Объркала съм думата.Тя е "ТАНТОМОРОЗА"
/img][/url]
« Отговор #6 -: Май 19, 2007, 11:05:12 am »
Браво момиче.....сега остава да потърсиш в мрежата или просто някой който е запознат ще ти помогне-сигурна съм :lol:
*

evro

• 5167
« Отговор #7 -: Май 19, 2007, 11:09:31 am »
хехе с това ще си правиш промивки :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #8 -: Май 19, 2007, 11:13:03 am »
Това от аптеката ли се купува?Изписа ми още промивки с тетра и 10 дни Клеон Д.Това е резултат от цитонамазка.И да ви питам,понеже трябва да ми дойде,по време на цикъл да слагам ли клеона или да изчакам да ми свърши?
/img][/url]
« Отговор #9 -: Май 19, 2007, 14:18:12 pm »
Не знам какво е Клеон, но най-добре попитай лекаря дали да правиш нещо докато си в цикъл. Тогава маточната шийка е по-разширена за да изтича менструалната кръв и е  възможно да си вкараш инфекция , коята в друг момент трудно би могла да стигне до матката :(

*

evro

• 5167
« Отговор #10 -: Май 19, 2007, 14:51:33 pm »
като ти свърши - почвай ги :)

Те осмислят живота ни!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #11 -: Май 19, 2007, 14:55:56 pm »
Клион Д 100 е противогъбично лекарство. Практиката на повечето лекари е да се изписва - 5 таблетки преди цикъл и 5 след. НО всеки лекар си има определено виждане по въпроса, така че е най-добре да се пита лекуващия лекар. По време на цикъл не се поставят - няма никакъв ефект от тях.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #12 -: Май 19, 2007, 15:43:40 pm »
Объркала съм думата.Тя е "ТАНТОМОРОЗА"
Мисля, че става въпрос за ТАНТУМ РОЗА  :) Виж това: http://www.csc-bg.com/tantumrosa.php
« Отговор #13 -: Май 19, 2007, 22:19:52 pm »
Момичета,златни сте.Знаех,че на вас мога да разчитам за всяка информация.(thankyousing)
/img][/url]