0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
апендисит в 5 месец СПЕШНО
« -: Май 19, 2007, 13:17:39 pm »
сеста ми е бременна в 5 месец заболия ж дясно имат самнения за апендесит,сега пражи изледвания,после болката премина и сега е савсем лека има ли някои с такаж проблем молиа пишете спешно.благодаря
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: апендисит в 5 месец СПЕШНО
« Отговор #1 -: Май 19, 2007, 14:45:45 pm »
Интернет пространството не е място за спешни консултации. Никой тук не може да я посъветва по този въпрос.
« Отговор #2 -: Май 19, 2007, 15:21:36 pm »
На сестра ми ,но преди много години /става въпрос за 78г. и се наложи операция от апандисит в 8ми месец.Всичко беше благополучно и бебето се роди нормално в 9тия месец.Успех!
*

лилия13

• 360
« Отговор #3 -: Май 21, 2007, 00:57:15 am »
аз не сам имала предвид спешни конс.а някои които да сподели,по повод това,а точно интернета е мястото кадето хората дават мнения по различни вьпроси,естественно че парвво се конс.с лекар.БЛАГОДАРЯ.
*
« Отговор #4 -: Май 21, 2007, 06:51:39 am »
  Когато бях бременна в 18г.с. имаха съмнения за апендисит. Четирима хирурга идваха в Майчин дом да ме преглеждат и наблюдават състоянието ми. Всички ми казваха, че ако се наложи ще ме оперират и това няма да навреди на бебето. Докторите ще преценят какво да направят в конкретният случай при сестра ти. Успех!
*

лилия13

• 360
« Отговор #5 -: Май 22, 2007, 00:15:48 am »
благодаря ти РИБА болката се мести ту отляво ту отдясно,в 17 сед.е,не са бьбреци,не са сигурни дали е апендикс,сега почти няма болка,само лека и се самняват за лажливи контракции.благодаря ти
*
« Отговор #6 -: Май 22, 2007, 06:53:39 am »
Здравей! И при мен имаше съмнение за проблем с бъбриците, но бързо се отхвърли. Следят ли докторите стойността на левкоцитите - те са показател.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #7 -: Май 24, 2007, 01:44:33 am »
Здравей! И при мен имаше съмнение за проблем с бъбриците, но бързо се отхвърли. Следят ли докторите стойността на левкоцитите - те са показател.
Не винаги повишените левкоцити заедно с болка на това място означава, че имаш апендисит. Преди няколко години отидох в болница след остра болка долу в дясно, висока температрура и високи левкоцити. Решиха вместо да ме оперират да ми направят снимка и се оказа, че никакъв апендисит нямам. Никой не разбра от какво е станало и имаха съмнения за някакъв стомашен вирус, защото на следващият ден ми мина и така и не се появи повече.
Боби