0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,
Има ли сред вас пациентки на ТОРАКС, там прави ли се инвитро и от кои лекари? Ако имате и представа за цената може да споделите. Благодаря!
*
Re: В ТОРАКС Пловдив правят ли инвитро?
« Отговор #1 -: Май 23, 2007, 15:21:25 pm »
Не правят инвитро,а само инсеминации.В клиника Селена се занимават с инвитрото,но според мен бягай в София.
« Отговор #2 -: Май 23, 2007, 15:54:41 pm »
Доколокото съм запозната-в "Торакс"-Пловдив правят само инсеминации.Но като един вид "клон",правят подготовки за инвитро и ги пренсочват в Софийската клиника"Торакс".А за другите клиники в Пловдив-не ти ги препоръчвам...Затова по-добре отивай директно в София или Варна(което ти е по-наблизо).
*
« Отговор #3 -: Май 23, 2007, 16:11:50 pm »
Аз не препоръчвам да правиш ин-витро в Пловдив! Всъщност клиентка ли си на Торакс Пловдив

По добре се насочи към София.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Май 23, 2007, 17:31:01 pm »
За да няма недоразумения - в никоя клиника Торакс, независимо дали в Пловдив или в София, не се прави ин витро и няма тенденция да започне да се прави.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #5 -: Май 23, 2007, 18:22:35 pm »
Не съм пациентка на Торакс, просто питам къде има специалисти, защото си нямам идея.
Благодаря за мненията :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Май 23, 2007, 21:18:55 pm »
Не съм пациентка на Торакс, просто питам къде има специалисти, защото си нямам идея.
Благодаря за мненията :)
насочи се в София  или Варна!Успех!
« Отговор #7 -: Май 25, 2007, 17:23:21 pm »
В клиника Торакс не правят инвитро,но правят много успешни инсеменации.В този ред на мисли аз съм успешно бременна в 16 г.с.след втора инсе...при д-р Даскалов и д-р Даскалова.Опитайте,те са специалисти в тази област :bfp: :goodluck:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #8 -: Май 25, 2007, 21:11:19 pm »
В клиника Торакс не правят инвитро,но правят много успешни инсеменации.В този ред на мисли аз съм успешно бременна в 16 г.с.след втора инсе...при д-р Даскалов и д-р Даскалова.Опитайте,те са специалисти в тази област :bfp: :goodluck:
Браво!
Лека и безпроблемна бременност и здраво бебе! :balk_16:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #9 -: Май 25, 2007, 22:29:18 pm »
Благодаря.Дано!
*
« Отговор #10 -: Май 26, 2007, 10:10:13 am »
честито :) лека бременност
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #11 -: Май 26, 2007, 10:14:39 am »

:goodluck:Честита бременност,baksisa!
Да ти е лека и успешна!
:crossfingers: :bori_017: