0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мия

Малък въпрос към вас момичета!!!
« -: Ноември 25, 2003, 13:30:19 pm »
:roll: Първо малко история за мен - омъжена съм за страхотен мъж от 2 години, не се пазим, но досега бременност няма и няма!
Ходих на различни лекари - в мен няма причина и все ми казват, че скоро ще стане...съпругът ми не желае да се изследва, но сигурно и при него всичко е наред.
И ето идва време и за споделянето на моята тайна и след това въпроса - хубаво ми е докато се любим, но до оргазъм съм стигала за тези две години два пъти. Незнам на какво се дължи това, може би съзнанието ми е много натоварено с други неща.
И сега въпроса - мога ли да забременея без да изпитвам "класическия" оргазъм, т. е. без матката с контракциите си да "засмуче" сперматозоидите.
Благодаря ви предварително за отговорите!!!
Поздрави на всички!!!
*
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2003, 12:01:01 pm »
Zdrati Mia,
Az sy6to ne sym bila o6te brmenna no do sega ne sym 4ula 4e orgazmyt na jenata ili lipsata mu moje da vliqe do golqma stepen za zabremenqvane. Moje bi trqbva da se uspokoi6 a i myja ti nqma da e zle da si napravi izsledaneq pyk ako e tolkova siguren 4e mu nqma ni6to (koeto ne znam kak se postiga) samo imai tyrpenie. Tova e moeto mnenie. Po skoro preumorata ili stresyt biha povliqli pove4e otkolkoto lipsata na orgazym a ako se otpusne6 mislq 4e po-lesno 6te stigne6 do tam. Zasega tova ot men. Vsi4ko dobro ti jelaq
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2004, 09:05:27 am »
Здравей Мия...

Може би вече съм закъсняла с отговора си и ти вече си бременна (дай боже), но все пак бих искала да си изкажа мисълта...

Женският оргазъм няма нищо общо със забременяването. Те яйцеклетките са си там и чакат да бъдат оплодени... за това мъжкият оргазъм е важен... Само спермата може да проникне в мъничкото яйце. Една моя приятелка каза, че след като мъжът е получил оргазъм жената би трябвало също да "оргазмира" защото това подпомага малките плувци да достигнат по- бързо целта си, но не знам до колко това е сигурно. Ако за последните 2 години си имала само 2 пъти оргазъм, опитай се да си припомниш как точно е станало това... също говори с мъж си за кое те кара да се чувстваш добре, кое ти харесва и кое не... а и подпомагането (тоест, сама да се стимулираш) не е забранено... на мъж ти дори може и да му хареса...  :wink:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
"Сигурно и при него всичко е наред?"
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2004, 15:00:41 pm »
Как така, Мия? Ако не се изследва, как можеш да си сигурна, че и при него всичко е наред? Значи ти си ходила при различни лекари, а той не желае дори веднъж да отиде на лекар, така ли? Вярвам ти, че е страхотен, но само това не е достатъчно.

Можеш да забременееш без оргазъм, но без сперматозоиди определено няма да можеш. Доколкото ми е известно, хилядолетната човешка история познава само един такъв случай.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Много ви благодаря момичета!
« Отговор #4 -: Март 01, 2004, 09:54:16 am »
Много ви благодаря за отговорите - като същевременно съм много щастлива защото съм бременна в третия месец!
Чудото стана по Коледните празници.
Просто и за двама ни е било нужно да се отпуснем и наслаждаваме на любовта и секса.
Помогна много и това, че вече сме си в наш собствен прекрасен дом.
Пожелавам ви много щастие и сбъдване на мечтите ви!!!
Мия
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Март 01, 2004, 14:09:09 pm »
Мила Мия, ЧЕСТИТО :)))

Живи и здрави да сте всичките и като родиш, ела ни кажи как е минало всичко...

Лека бременност и много любов

Гери