Здравейте,от почти 2 години чета във форума повечето теми, но до сега не съм се осмелявала да пиша и ето че дойде и моя ред да задам въпрос на някой, който вече е минал по пътя по който на нас ни предстои.
От 2.5г. се опитваме да си имаме дете, но уви не се получава, след разни изследвания, леения и други подобни се оказа че моя приятел /не сме женени/ има варикоцеле.Предстои му операция другата седмица и бих искала да науча повече подробности за периода след самата операция.Искам да зная как се чуства мъж след самата операция, боли ли много, след колко време може да се върне към нормалния си начин на живот /секс например/? Аз се ровя много в интернет и съм прочела много неща, но за това как се чуства нищо не пише. Майка му е лаборантка и тя говори с хирурга, който ще го оперира аз до сега не съм се срещала с него, за да му задам всичките си въпроси.Моя приетел доста се притеснява въпреки че не го показва и за това искам да зная повече неща за усещането, за възстановяването, за всичко свързано с периода след операцията за да му бъда в подкрепа. Благодаря ви предварително и се надявам че не съм ви отегчила с моите словоизлеяния, но ми е за първи път, а пък ми е доста трудно.