Angy_baby, хайде по ред на номерата:
1.
през 14 дни след трансфера в болнични ли бяхте?От къде ги взех и каква диагноза ви писаха? - от деня на пункцията от клиниката ти издават болничен за 7 дни, нямат право на повече. Моят болничен не беше с диагноза "ИКСИ", нещо друго беше, ама честно казано не си спомням. След това, за да си продължиш болничния, трябва да отидеш до ДжиПи-то, което да ти даде направление за Гинеколог, и той да ти даде нов болничен
2.
На 21 ден ми биха Диферелин,7 дни след лапарото ми, а още не ми е дошъл цикъла-това ще забави ли започването на ИКСито ми на 04.06.07? - не знам, аз бях по къс протокол
3.
Акушерките ли правят сондаж на матката и на кой ден?Боли Ли много?Не може ли с упойка? - на мен сондаж не са ми правили (аз съм при д-р Владимиров), но четох от момичетата, че изобщо не боли (разгледай предишните АРТ темички.
4.
Пункцията и трансфера не са ли с упойка и те? - Пункцията с пълна упойка, трансфера - не. Трансфера не боли, няма нищо страшно.
5.
Мъжете ви само за даването на спермата ли идват -в смисъл има ли нужда от тях по време на другите манипулации - Моето мило беше плътно с мен, но това е по негов личен избор
Трябва да бъде с теб в деня на пункцията (за да даде веднага след това материал, и да ти помогне да се прибереш, защото след упойката малко или много си ошашавен). Иначе е хубаво като мине трансфера да има някой с теб да си говорите, или пък да си носиш книжка, защото след него трябва да лежиш - при мен беше лежане час и половина, без да мърдам, по гръб на магарето... нали се сещаш каква скука и съклет те обзема
Та така душата, няма нищо страшно в цялата работа, едни големи
от мен, и чакаме хубави вести