Здравейте,
Ситуацията е следната. В 24 гс съм и от 3 дни имам контракции - нерегулярни, безболезнени, между 1 и 5 на 4ас. Естествено отидох на лекар - бебето се развива отли4но и шииката на матката е затворена и с нормална дължина (Слава Богу!) затова не ми изписаха нищо (В Америка, където съм, са много пестеливи откъм спазмолитици, магнезии и т.н. при бременни, при контракции дават морфин
), само ме пратиха в къщи да лежа (което и правя)...
Притеснявам се, тъй като междувременно се установи 4е съм с двурога матка и маргинална плацента превиа, а контракциите не престават...Старая се да пия достатъ4но вода, приемам матерна ежедневно и ве4е забравих напълно какво беше това секс
само и само дълго4аканото съкровище да е добре...
Въпроса ми е (особенно ако сред Вас има лекари) какво още мога да направя? Например разумно ли е да си самопредпиша 3 пъти по една таблетка дневно нош-па за седмица докато се поуспокоят нещата? Също какви са то4но активните съставки на манери4а и бусколизина (другата седмица имам 4ас при лекарка завършила в Прага и се надявам тя да има по "европейски" подход към контракциите)...
Предварително благодаря!