0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, появиха ми се отново отвратителните гъбички  :(/имах такива миналото лято и гинеколожката ми беше изписала Гино-Паварил - глобули/. Сега без да ходя на лекар си взех Гино-Паварила, тъй като миналата година единствено от тях имаше ефект. Сложих една, но ми дойде и ги спрях. Сега обаче трябва да ги продължа, но се чудя дали няма да попречат за евентуално забременяване. Някой може ли да ме "светне"? :oops:
Re: Пречи ли Гино-Паварил за забременяване?
« Отговор #1 -: Юни 02, 2007, 12:42:34 pm »
ОХ миличка и аз се чудя какво да правя във такива ситуации но...
1. първо не си претписвай сама лечението а ходи за микробиология
2. гъбичките може да се резултат на инфекция със друг причинител а тъй като пада имуната система се появяват и гъбичките
  Аз бех така на всеки 2 месеца гъбички и сама си претписвах вагинални (нали знам от миналя път при док) :oops:
 Е да ама не, като нанакрая отидах хоп Хламидия  :(
 Относно въпрост
 Като ми дава вагинални док обикновено казва абе действайте ама едва ли ще стане бебето ( те май убиват сперматозоидите)
 Обаче аз вече не си правя експерименти и като се налага такова нещо спираме бебеправенето.
 :bighug:
*
« Отговор #2 -: Юни 02, 2007, 12:54:34 pm »
Когато се прилага Гино-паварил не се прави секс поради две причини:
първо трябва да се лекува и мъжо ти, за да не си ги прехвърляте тези гъби един на друг. Самолечението, както и самосиндикалното лечение е много опасно.
второ дори и да правите секс - трябва да е с презерватив, да ама ако прочетеш упътването ще видиш, че гино-паварила разяжда латекса и не е препоръчителен контакт поне 7-10 дни.
Гъбите са сериозно заболяване, макар и често срещано е доста упорито и трябва да посетиш доктор. Може наистина да е признак за нещо друго. И обезателно двамата се лекувате.
Успех!

« Отговор #3 -: Юни 02, 2007, 18:26:17 pm »
Да да апсолютно съм съгласна със Maxi
  Пропуснах да ти го кажа това което ти го каза  Maxi.
  Мъжа ми се мажеше със крем 3 пъти на ден на чисто.
 Винаги го карах да се маже но нали на него нищо му няма и винаги забравяше.
 Обаче сега аз взех нещата във свои ръце и му казвам кога трябва.
 И не се врзвай ако док ти каже че няма нужда мъжат ти да ползва нещто.
 Когато мен ми изпишат нещто за гъбички аз веднага купувам на мъжо кремчето :)
 Аз купувам canesten или nistatin но момичетата тук или фармацевта ще ти предложът какво да вземеш във България

*
« Отговор #4 -: Юни 04, 2007, 09:50:35 am »
Благодаря Ви за съветите момичета!