0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #360 -: Юни 26, 2007, 08:37:41 am »
Е, Камбозола, тъкмо се зарадвах, че сте успяли да хванете фоликула, пък то празен  :? Да му се не види и лошия късмет  :?
Какво мислиш да правиш сега?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #361 -: Юни 26, 2007, 12:41:04 pm »
Здравейте момичета!
Аз започнах работа. Можах да си позволя само една седмица почивка.
Combozola, много съжалявам за празния фоликул. Не се отчайвай, следващия път ще стане. Ще видиш, само не трябва да губим надежда.
Сега времето ми минава по-бързо и не мисля през целия ден, а само когато имам минутка свободно време. Остават още 5 и половина дни до теста. Днес съм оптимистично настроена и се надявам този път да ми е за последен.

« Отговор #362 -: Юни 26, 2007, 14:40:05 pm »
Рали,
съжалявам за неуспешния опит. Горе главата и не се предавай.
Казваш, че всичките ти изследвания са в норма, но не разбрах правила ли си хормонални и имунологични изследвания?
Ако не си, трябва да ги направиш. И аз имам 1 неуспешно инвитро зад гърба си, а след това се оказа, че не е успешно заради завишени НК клетки.
А ендометриозата излекувахте ли я?
Спермограмата на мъжа ти в клиника по стерилитет ли е правена, защото ако не е от нея няма смисъл. Повторете я в клиника по стерилитет.

Лео, успех ти желая от все сърце и на всички, които са в АРТ процедури.

Здравей мила, извинявай че не се включих веднага. Сигурно ще ме помислиш за пълен глупак и напълно безотговорна-предполагам, че са ми правени хормонални и имунологични изследвания. Незнам, но имам пълно доверие на док. и разчитам изцяло на нейната компетентност. Всеки път ми правят изследванияр виждам резултатите, че са в норма и съответно това го пътвърждава и док. Не е лекувана ендометриозата, така прецени док., но в момента нямам нови образования и казаха че всичко е наред. Да, спермограмата е правена в специализирана клиника.

Между другото сега се тормозя с друго. На 05.06 ме би ЕТ, направих тест на 19.06-отрицателен, на 22.06-също беше отрицателен. Цикълът ми е 28 дневен и трябваше да дойде по график на 18.06л До 21.06 включително бях на утрогестан вагинално 3 по 2 на ден. МЦ все още нямал От вчера 25.06 имам някакво ръждиво течениер много лекор ПМС нямам. Объркана съм незнам какво да правя и да си мисля. Док. каза тази седмица да отида на преглед ако няма МЦ, но незнам това течение какво е? Момичета моля Ви, дайте съвет, много е объркващо. Колко време е нормално да ти закъснее МЦ след ЕТ и след употребата на утрогестан????????

Комбозола[/font][/font]-Горе главата. Не се съмнявай в успеха. И нека всички вярваме, че щастието един ден ще почука и на нашите врати.

Лео, на теб разчитаме-не ни разочаровай. Обещай, че ще ни зарадваш още тази седмица? Успех милал Стискам палци
*
« Отговор #363 -: Юни 26, 2007, 15:03:16 pm »
 ralies , при първото ми ИКСИ ми дойде на 21-ви ден след трансфер. Правила бях само уринарин тест и беше отрицателен, а и в матката не се виждаше нищо.
Направи нов тест.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #364 -: Юни 26, 2007, 15:08:03 pm »
ralies, това зацапване е възможно да е началото на цикъла  :( Ако и утре не дойде иди все пак при доки или се обади.

Аз искам да попитам, наистина ли от прегнила се получава това издуване? Направо е ужасно, приличам на бременна, а изобщо не се чувствам така  :(

Лео, и аз имах само една седмица почивка и утре съм на работа. Дано така мине по бързо времето  :?
*
« Отговор #365 -: Юни 26, 2007, 15:09:57 pm »
Маринче, обади се на лекаря си. Възможно е да е хиперстимулация. Това е добър знак след трансфер, но трябва да се следи.
По принцип от прегнила се получават и множество малки кистички на яйчниците и може това да е причината.
При всички положения се обади на доктора.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #366 -: Юни 26, 2007, 15:28:38 pm »
Аз бях вчера на преглед и той не забеляза нищо обезпокоително. Каза че корема не ми е "твърд" и ми биха прегнил 5000IE.
*
« Отговор #367 -: Юни 26, 2007, 15:32:57 pm »
При това положение е възможно да е от прегнила или от нещо друго... :wink:

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #368 -: Юни 26, 2007, 15:49:47 pm »
на мен след ЕТ док.ми назначи 2 пъти прегнил.не си спомням обаче на кои дни.след първата инжекция се подух много.когато му се обадих ми каза да не слагам другата в никакъв случай и ако не ми спадне корема или стане нетърпимо да отивам веднага
*
« Отговор #369 -: Юни 26, 2007, 16:09:10 pm »
Между другото сега се тормозя с друго. На 05.06 ме би ЕТ, направих тест на 19.06-отрицателен, на 22.06-също беше отрицателен. Цикълът ми е 28 дневен и трябваше да дойде по график на 18.06л До 21.06 включително бях на утрогестан вагинално 3 по 2 на ден. МЦ все още нямал От вчера 25.06 имам някакво ръждиво течениер много лекор ПМС нямам. Объркана съм незнам какво да правя и да си мисля. Док. каза тази седмица да отида на преглед ако няма МЦ, но незнам това течение какво е? Момичета моля Ви, дайте съвет, много е объркващо. Колко време е нормално да ти закъснее МЦ след ЕТ и след употребата на утрогестан????????

Рали, не се чуди на нищо след ин-витро опит. И на мен никога не ми е идвало с цапане, а направо започва кървене, но 2 цикъла цапа та цапа по няколко дни. Чак третия беше без цапане. Освен това от 26-28 дни стана 29-31. Никакви ПМС вече 3 цикъла. Гърдите ми са като празни торбички. Преди мъжът ми за по няколко дни се радваше на малки напращяли бомбички, сега е нещастен - не се напрягат и това си е.
Получавах и "размътване на картината" (не виждах ясно) - и това се оказа ефект от стимулацията и от реакцията на кръвоносните съдове.

Не казвам да не обръщаш внимание на тези странности, но не се притеснявай излишно. Просто се консултирай с лекаря си и не се страхувай. Това е нашият път - ще се подлагаме на това до успех! :)
« Отговор #370 -: Юни 26, 2007, 18:08:50 pm »
Благодаря ви, момичета!

Грейс, още не мисля, да ти кажа. Или ще опитам още 1 цикъл на напълно естествен, или ще се хвърля направо на второ класическо инвитро за есента.

Или и двете.

Ще видим.

Поздрави и успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #371 -: Юли 01, 2007, 06:21:42 am »
Здравейте,момичета.При мен всичко свърши.Пак неуспях,вече трети и послиден опит.Да знаете как е трудно да вдигнеш глава и да продължиш напред.Вече трети/четвърти ден кървя.Не мога да спра да плача.Мечтите,надеждите всичко се срина.
   Пожелавам ви успех момичета,дано вие успеете,аз неможах.
*
« Отговор #372 -: Юли 01, 2007, 08:39:51 am »
При мен всичко свърши.Пак неуспях,вече трети и послиден опит.Не мога да спра да плача.Мечтите,надеждите всичко се срина.

:(  :(  :(  :hug2: Знам, че каквото и да ти напиша в този момент, няма да има смисъл, но все пак бъди силна! :bighug:
*
« Отговор #373 -: Юли 01, 2007, 09:01:43 am »
Много жалко,но не се откаэвай.Успех
« Отговор #374 -: Юли 01, 2007, 10:12:51 am »
Веси, съжалявам миличка  :(
Дано намериш сили да продължиш!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #375 -: Юли 01, 2007, 10:24:16 am »
Здравейте,момичета.При мен всичко свърши.Пак неуспях,вече трети и послиден опит.Да знаете как е трудно да вдигнеш глава и да продължиш напред.Вече трети/четвърти ден кървя.Не мога да спра да плача.Мечтите,надеждите всичко се срина.
Много съжалявам!  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #376 -: Юли 01, 2007, 11:04:38 am »
Благодаря, все ще минат и тези 14 дни. Ще се опитам да не мисля много въпреки, че не е лесно.
Лео аз съ6то отна4ало избягвах да мисля,затова отидох на работа о6е 2ден след трансфера(като се пазех естествено),оба4е към 8 ден някъде спреха да ме болят гърдите и като си ревнах и казах на мъжа ми да не се надява 4е съм бременна ,за6тото 6те ми доиде цикала.Имах все4ки ПМС боле6е ме много кръста и корема ниско долу,оба4е не ми дойде когато го о4аквах.След около 2-3дни запо4наха пак да ме болят гърдите и имах някакви бодежи в яй4ниците,но пак не вярвах 4е е станало.Направих си уринен тест в деня преди кръвния тест които бе6е  :bfp:.Та мисалта ми бе6е да си води6 нормален живот както до сега ,за6тото нали знае6 4е психиката е много важна.Пожелавам ти да минат неусетно тези 14дни и да се похвали6 с  :bfp: резултат.КАСМЕТ!!!
*
« Отговор #377 -: Юли 01, 2007, 11:24:36 am »
Лео, късмет  yahoo_17 yahoo_17
И аз съм след трансфер, но ми е за първи път. След оптимистичното настроение от първите дни днес се чувствам неуверена и тревожна  :(
[/
/quote]
И аз се 4увствах така ,нормално е не се притеснявай.Само спокойствие ,и на мен ми бе6е 1 опит които е успе6ен.Кусмет!!!
« Последна редакция: Юли 01, 2007, 11:26:12 am от azaia »
« Отговор #378 -: Юли 01, 2007, 12:10:56 pm »
Веси, мила много съжалявам. Защо казваш, че е последен опит???? Нали не мислиш да се отказващ??? Много те моля не го прави, продължавай да вярваш и да бъдеш силна. Знам, че е трудно, и аз в момента се опитвам да се възстановя от неуспешен опит. Не губи надежда, моляте. Помисли само, ако всички се откажем и се предадем без да сме завършили "войната", какво ще стане? Толкова много си преживяла, няма да е справедливо спрямо самата теб да се откажеш. Плачи, викай, чупи, крещи, но се изправи и продължавай-длъжна си да се бориш за ЩАСТИЕТО. Пргръщам те и вярвам в успеха ти
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #379 -: Юли 01, 2007, 12:11:59 pm »

Съжалявам мила! Дано намериш сили да продължиш!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън