Рали,
съжалявам за неуспешния опит. Горе главата и не се предавай.
Казваш, че всичките ти изследвания са в норма, но не разбрах правила ли си хормонални и имунологични изследвания?
Ако не си, трябва да ги направиш. И аз имам 1 неуспешно инвитро зад гърба си, а след това се оказа, че не е успешно заради завишени НК клетки.
А ендометриозата излекувахте ли я?
Спермограмата на мъжа ти в клиника по стерилитет ли е правена, защото ако не е от нея няма смисъл. Повторете я в клиника по стерилитет.
Лео, успех ти желая от все сърце и на всички, които са в АРТ процедури.
Здравей мила, извинявай че не се включих веднага. Сигурно ще ме помислиш за пълен глупак и напълно безотговорна-предполагам, че са ми правени хормонални и имунологични изследвания. Незнам, но имам пълно доверие на док. и разчитам изцяло на нейната компетентност. Всеки път ми правят изследванияр виждам резултатите, че са в норма и съответно това го пътвърждава и док. Не е лекувана ендометриозата, така прецени док., но в момента нямам нови образования и казаха че всичко е наред. Да, спермограмата е правена в специализирана клиника.
Между другото сега се тормозя с друго. На 05.06 ме би ЕТ, направих тест на 19.06-отрицателен, на 22.06-също беше отрицателен. Цикълът ми е 28 дневен и трябваше да дойде по график на 18.06л До 21.06 включително бях на утрогестан вагинално 3 по 2 на ден. МЦ все още нямал От вчера 25.06 имам някакво ръждиво течениер много лекор ПМС нямам. Объркана съм незнам какво да правя и да си мисля. Док. каза тази седмица да отида на преглед ако няма МЦ, но незнам това течение какво е? Момичета моля Ви, дайте съвет, много е объркващо. Колко време е нормално да ти закъснее МЦ след ЕТ и след употребата на утрогестан????????
Комбозола[/font][/font]-Горе главата. Не се съмнявай в успеха. И нека всички вярваме, че щастието един ден ще почука и на нашите врати.
Лео, на теб разчитаме-не ни разочаровай. Обещай, че ще ни зарадваш още тази седмица? Успех милал Стискам палци