0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #340 -: Юни 23, 2007, 13:26:04 pm »
Leo,стискам силно палци. Искрено се надявам, тези дни изпълнени със страх и надежда, оставащи до теста, да ти донесат несравнимото и безценно щастие, което очакваш ти, както и всички ние. Силни прегръдки и много УСПЕХ.
*
« Отговор #341 -: Юни 23, 2007, 13:34:04 pm »
Благодаря, все ще минат и тези 14 дни. Ще се опитам да не мисля много въпреки, че не е лесно.
« Отговор #342 -: Юни 23, 2007, 19:14:40 pm »
Лео, късмет  yahoo_17 yahoo_17
И аз съм след трансфер, но ми е за първи път. След оптимистичното настроение от първите дни днес се чувствам неуверена и тревожна  :(
*
« Отговор #343 -: Юни 23, 2007, 19:18:06 pm »
Не се тревожи. Не е хубаво да мислиш много. При много хора става от първия път, защо не и при теб да е от първия път :crossfingers:
*
« Отговор #344 -: Юни 23, 2007, 19:21:39 pm »
Marin4e, ти при д-р Стаменов ли прави ин витро? Ако си била при него може да сме чакали заедно за инжекции и прегледи. Искрено ти желая да имаш късмет от първия път и да не се налага да повтаряш опитите. Всички знаем колко нерви, емоции, време... струва всеки опит.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #345 -: Юни 23, 2007, 23:39:12 pm »
leo, marin4e, желая ви успех! В добри ръце сте, а сега всичко е в ръцете на съдбата! Имате добри резултати дотук, дано и следващите бъдат положителни! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #346 -: Юни 24, 2007, 19:15:34 pm »
Ralies,  толкова съжалявам... Пожелавам ти лятото ти даде възможност да се заредиш с енергия  :surfinga: и с нови сили наесен да продължиш.  :balk_21:

Leo,  много късмет! И аз съм при Стаменов. Толкова ти стискам палци!

Момичета, нормално ли ви дойде МЦ след Диферелина? Трябваше да ми дойде днес, но нямам никакви от обичайните ми признаци, че ще ми дойде, който предшестват поне със седмица МЦ. Само гърдите ме болят и са много чуствителни, но никакви болки в кръста или в корема ниско долу... Предупредиха ме само, че МЦ ще трае по-дълго, но за закъснение не споменаха... :ask:

Три дни след като биха блокажа много силно ме боляха яйниците, но после отмина. Обичайно ли е?
« Отговор #347 -: Юни 24, 2007, 19:42:40 pm »
миналия път док. ми каза,че каквото и да става е нормално :lol:
дълго време със съпруга ми се щегувахме с това "еее,нормално!няма страшно"
*
« Отговор #348 -: Юни 24, 2007, 21:07:22 pm »
Явно е нормално е да ти закъсне от Диферелина при мен се забави цикъла със два,три дни,но пък вярно че е доста дълъг вече 7/8 дни ми продължава. :(
« Отговор #349 -: Юни 24, 2007, 21:15:48 pm »
Рали,
съжалявам за неуспешния опит. Горе главата и не се предавай.
Казваш, че всичките ти изследвания са в норма, но не разбрах правила ли си хормонални и имунологични изследвания?
Ако не си, трябва да ги направиш. И аз имам 1 неуспешно инвитро зад гърба си, а след това се оказа, че не е успешно заради завишени НК клетки.
А ендометриозата излекувахте ли я?
Спермограмата на мъжа ти в клиника по стерилитет ли е правена, защото ако не е от нея няма смисъл. Повторете я в клиника по стерилитет.

Лео, успех ти желая от все сърце и на всички, които са в АРТ процедури.
« Отговор #350 -: Юни 25, 2007, 10:41:41 am »
Моят цикъл се точи вече 9ти ден. Първо имаше много съсиреци и странна на цвят кръв, а сега само ми цапа кафяво, но не иска да спира. Предполагам е нормално, но ми писна да ходя с памперси в жегата.  :lol:
  09.11.2007
*
« Отговор #351 -: Юни 25, 2007, 10:53:27 am »
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм се появявала. Напочледък имах повече ангажименти.

Рали, горе главата и смело напред.  :bighug:

Маринче, на теб силно стиснати палци!  :crossfingers: :crossfingers:

На всички останали също УСПЕХ и КУРАЖ!

Да ви кажа за цикъла при мен. Вече трети след опита:
първия 30 дни и дълъг (7-8)
втория - 31 дни и пак дълъг (10тина дни с цапането преди и след)
трети - 29 дни и само 4 дни, както си беше и преди опита.
Сега остава четвъртия да слезе на 26-27 дни, както беше преди и всичко ще е все едно не е имало опит.
Ще остане само разочарованието от неуспеха при първия опит, което не се забравя и страха какво ли предстои при втория опит и как ще преживеем повторно разочарование. :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #352 -: Юни 25, 2007, 11:30:11 am »
...
и как ще преживеем повторно разочарование. :(

Моля ви, дори не си го и помисляйте! Казвам ви го от опит, за всеки следващ опит мислете като за стъпка към успеха! Не пускайте страха в душата си! :heartbeat:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #353 -: Юни 25, 2007, 12:33:57 pm »
...
и как ще преживеем повторно разочарование. :(

Моля ви, дори не си го и помисляйте! Казвам ви го от опит, за всеки следващ опит мислете като за стъпка към успеха! Не пускайте страха в душата си! :heartbeat:
:good_post: надявам се и ти да го осъзнаваш миличка  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #354 -: Юни 25, 2007, 13:09:37 pm »
Мацки, аз отпадам  :( Успях да задържа фоликула и да не го пукна, но пък се оказа празен... каръщина и това е.
Успех на момичетата, които чакат.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #355 -: Юни 25, 2007, 17:47:37 pm »
Жалко, Камбозола  :(
« Отговор #356 -: Юни 25, 2007, 17:50:23 pm »
Аааааа Камбозола, стига вече с този лош късмет!! Това да ти е за последно  :lol:
Благодаря ти, Бени!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #357 -: Юни 25, 2007, 18:01:23 pm »
Мацки, аз отпадам  :( Успях да задържа фоликула и да не го пукна, но пък се оказа празен... каръщина и това е.
Успех на момичетата, които чакат.
:hug2: съжалявам мило, желая ти късмет следващия път :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #358 -: Юни 25, 2007, 20:27:59 pm »
Сambozola, съжалявам! Дано следващият път късметът да е на твоя страна!  :bighug:
Leo, имаш още едни стиснати палци и от мен!  :crossfingers: :bfp: :cloud9: :babyflips:

*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #359 -: Юни 25, 2007, 20:48:07 pm »
Желая ви голям успех и само положителни резултати!
 :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: