Здр мили момичета.Дълбоко от сърце ви благодаря за думите.Въпреки,че не ви познавам лично,ви чувствам толкова близки.Страданието, а след това и щастието могат да направят чудеса.Думите ви ми действат така позитивно.Вчера бях на върха на щастието си,а моето мило просто не можа името си да каже от вълнение.И така за 3 часа,докато не отидох при док.Засега каза,че вижда само 1 плоден сак/върнаха ми 3 ембриона/,но каза,че може и още един да се види по-късно,към края на седмицата.Обаче лошото е, че от няколко дни имам това прословуто зацапване.Вечер се появява, и е малко.Болчици имам от време на време.Тези неща не му харесаха особено,каза,че може и тялото ми да се опитва да изхвърли сакчето.Почнах пак с 3 пъти на ден спазмалгон и но шпа,освен всички други лекарства.Ще отида в петък,да видим дали е още там и дали се развива.Направо ме попари с гореща вода и "от върха бързо се приземих".Възможно ли е да няма имплантация 18 дни след ЕТ
Кажете момичета какво става по-нататак? Ами ако сега тялото се опитва да изхвърли сакчето,то какво остава примерно за по-нататък? Много съм объркана.