0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #60 -: Юни 05, 2007, 10:46:25 am »
Успех на всички в лятната серия :crossfingers:. Много положителни тестове :bfp:.Аз съм чак за есента.
« Отговор #61 -: Юни 05, 2007, 11:42:47 am »
Успех и от мен на всички момичета в процедура, пожелавам ви само положителни тестове и широки усмивки  :lol: :bfp: :bighug:
« Отговор #62 -: Юни 05, 2007, 11:47:41 am »
Момичета, аз също желая на всяка една от вас успех!
Искам също да ви попитам къде правят In vitro / ICSI през август – бях останала с впечатление, че както д-р Владимиров, така и д-р Стаменов почиват през целия месец август...Или може би греша?
Питам, защото и аз се надявам да ми предложат подобна процедура, а не ми се остава за октомври, ноември или декември...
*
« Отговор #63 -: Юни 05, 2007, 11:55:44 am »
didon, желая ти ного късмет. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #64 -: Юни 05, 2007, 11:58:48 am »
Момичета, аз също желая на всяка една от вас успех!
Искам също да ви попитам къде правят In vitro / ICSI през август – бях останала с впечатление, че както д-р Владимиров, така и д-р Стаменов почиват през целия месец август...Или може би греша?
Питам, защото и аз се надявам да ми предложат подобна процедура, а не ми се остава за октомври, ноември или декември...
Стаменов почива август. Мисля, че и Владимиров, но нека кажат неговите пациентки.
По-добре да изчакаш, но да си в добри ръце  :D

На всички момичета пожелавам късмет и успех!

lb2f
*
« Отговор #65 -: Юни 05, 2007, 12:00:09 pm »
Доктор Стаменов със сигурност почива целия месец август.
*
« Отговор #66 -: Юни 05, 2007, 12:20:39 pm »
Дидончо, стискам палци за най-прекрасния резултат  :D
На всички в процедура спокойствие и късмет  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #67 -: Юни 05, 2007, 13:36:27 pm »
Д- р Владимиров почива целият юли и целият август. И аз останах за септември- октомври и чакам  :?
« Отговор #68 -: Юни 05, 2007, 17:03:26 pm »
rozaly - не съжалявай.... И той е човек и трябва да натрупа сили, слънце и добро настроение...  :lol: :lol: :lol: Като знам, че в момента няма делник няма празник, от понеделник до петък все е в клиниката...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #69 -: Юни 05, 2007, 17:52:53 pm »
Момичета, колко месеца почивка ви препоръчват след неуспешно АРТ? То от много бързане полза няма.. ама си питам аз.. :oops:

Dindin, паузата между процедурите е относително понятие. Лекуващия лекар преценя кога е най-добре да започнеш.

При моите 4 Ин Витро процедури винаги съм  се доверявала на моя лекар. От личен опит смятам, че 2-3 месеца са достатъчни. Единствено последната процедура смятам, че прибързах, защото я направих 2.5 месеца след аборт в 5 месец, лигавицата не се беше възстановила напълно.

Виждам, че доста хубава групичка се е заформила за лятото.  На всички пожелавам :cloud9: !

За себе си не съм сигурна, че ще правя процедура юни.  :(
Тази моя алергия ме подлудява, още не съм се възстановила. Но за всичкото време се научих да не бързам и да  премам със "стиснати зъби" неуспехите.
Важното е, че ВЯРВАМ и това усещане ми дава сила.

« Последна редакция: Юни 05, 2007, 17:57:14 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #70 -: Юни 05, 2007, 18:33:18 pm »
УСПЕХ МОМИЧЕТА!
Силно стиснати палци от мен за много, много бебета!

:pink_dust_1: :green_dust_1:

:bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_016: :bori_008: :bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021: :bori_022:
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
« Отговор #71 -: Юни 05, 2007, 20:53:52 pm »
Да се включа с "междинен" отчет -т.е. няма да почвам процедура преди септември,но днес бях на контролен преглед при Маркова - според нея яйчниците ми са напълно възстановени след мартенското икси,всичко изглежда нормално :lol:. Заръча ми да си направя пак кръвна картина,а като ми дойде пак(тия дни очаквам :)), да й се обадя да се уговорим да отида за цветна снимка на тръби/яйчници,което се правело между 8 и 12-ти ден от МЦ(не знаех за това,но явно както за хормоните и това изследване си има точно време,в което се прави :)) Общо взето се чувствам доста окуражена и гледам смело и с голямо нетърпение към септември!!! :lol: :lol:
Още веднъж от цялото си сърце желая успех и късмет на всички момичета в летни процедури!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #72 -: Юни 06, 2007, 09:17:59 am »
На всички момичета пожелавам успех  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #73 -: Юни 06, 2007, 09:46:13 am »
Заръча ми да си направя пак кръвна картина,а като ми дойде пак(тия дни очаквам :)), да й се обадя да се уговорим да отида за цветна снимка на тръби/яйчници,което се правело между 8 и 12-ти ден от МЦ(не знаех за това,но явно както за хормоните и това изследване си има точно време,в което се прави :))

Counterfeit, цветна снимка се прави до 10 ден от цикъла (може и до 12 да е било, но аз съм запомнила 10, няма значение, щом така ти е казала док), защото след това вече лигавицата започва да се удебелява и има опастност при вкарване на контрастния материал в тръбите да навлезе и лигавица и да стане кофти.
Обаче аз се чудя за какво й е цветна снимка на Маркова?!?  :balk_160: Нали вече имаш едно икси зад гърба си, а за него, както и за всяко следващо, не са нужни тръби. А яйчници на цветна снимка не знаех, че се гледат.
Каза ли ти док защо иска да прави тази снимка? Стана ми любопитно, а нали и аз като теб съм за наесен, а не ми е казано да правя каквото и да било.
« Отговор #74 -: Юни 06, 2007, 09:50:32 am »

Обаче аз се чудя за какво й е цветна снимка на Маркова?!?  :balk_160: Нали вече имаш едно икси зад гърба си, а за него, както и за всяко следващо, не са нужни тръби.

Наистина за ин витро не са нужни тръби, но ако има хидросалпингс, то той пречи. Затова иска Маркова цветна снимка  :)

lb2f
*
« Отговор #75 -: Юни 06, 2007, 09:58:38 am »
Благодаря за отговора, Jazzy. Не бях се сетила за това.

Извинявайте, че досаждам и продължавам да дълбая, но Counterfeit, ти нямаше ли снимка преди първия опит? Аз понеже правих за касата и сега си задавам въпроса дали е нужна втора снимка, след един неуспешен опит преди втория?
Ние понеже сме с тежък мъжки фактор, на мен никакви изследвания не ми се правят, освен тези, които бяха задължителни за подаване на документи за кандидатстване по програмата на здравната каса. Започвам да си задавам въпроси дали не ме пренебрегват мен като фактор.  :( Не че искам да имам проблем или да ми измислят такъв, но нали разбирате, че като не се занимават с мен е малко съмнително.
« Отговор #76 -: Юни 06, 2007, 10:08:02 am »
Не се притеснявай, Ази. Щом са ти проверили тръбите преди първия опит, всичко е наред  :)

lb2f
*
« Отговор #77 -: Юни 06, 2007, 10:35:47 am »
Ази, на мене затова ми правиха лапарото, защото тръбите ми бяха пълни с някаква течност.И за да има по- голям ефект от инвитрото ми ги махнаха.От цветната снимка се разбира дали да ти ги махат или може и с тях.Зависи от състоянието на тръбите.
*
« Отговор #78 -: Юни 06, 2007, 10:39:46 am »
Благодаря, Мими, Джази!
*
« Отговор #79 -: Юни 06, 2007, 11:13:40 am »
Ази, подкрепям момичетата. Аз имам цветна снимка от миналата година. Ще правя ин витро вероятно през есента. Имам само една тръба. Д-р Стаменов ми каза, че задължително трябва да направя пак снимка. Е, направих я. Казаха ми, че тръбата няма да пречи на ин витрото.
Успех на всички!