0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ади555

Дали съм бременна???
« -: Юли 29, 2005, 10:53:39 am »
Здравеите!
Преди време бях писала че припаднах от болки в яичниците  и благодаря за отговорите.
Вече ми закъснява с 6 дни, направих си тест но беше отрицателен-мойе и да е рано още, но гърдите ми са набъбнали и днес отново ме заболяха много силно яичниците..иначе от 20 дни ме боли кръста и от двете страни ниско долу- не знам дали да ходя на лекар да види дали сам бременна-струва ми се че е рано още.
Какво ще ме посъветвате и тези болки нормални ли са ако сам бременна-чак толкова силни?????????????
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Дали съм бременна???
« Отговор #1 -: Юли 29, 2005, 11:21:43 am »
Иди на лекар.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Дали съм бременна???
« Отговор #2 -: Юли 29, 2005, 17:18:21 pm »
Отивай на лекар, той най-добре ще каже какво ти е.
*

Anonymous

Дали съм бременна???
« Отговор #3 -: Юли 29, 2005, 19:58:26 pm »
здравеите отново!!!
За съжаление ми доиде....
Явно и този месец не е мояяяя,но няма да спираме да опитваме с мъжа ми!!!! Днес явно затова ме е заболяло.
А закъснението може да се дължи на напрежение-този месец беше тежък!!!
Благодаря за подкрепата...
*
Дали съм бременна???
« Отговор #4 -: Юли 30, 2005, 12:42:51 pm »
Не се отчайвай, успех следващия месец  :D !
Дали съм бременна???
« Отговор #5 -: Август 01, 2005, 08:53:16 am »
Съжалявам, но не се притеснявай и аз така като теб, чакам месец след месец и нищо. Важно е спокойствие и не му мисли много, ще видиш, че ще стане тогава, когато най-малко очакваш. Първият път при мен беше така, когато вече се примирих с мисълта, че може би не  ми е отредено да си имам бебче и се отдадох изцяло на работата си,   чудото стана, макар и за кратко. УСПЕХ следващият месец.
 :wink: