Много благодаря за отговорите.
А като причина за спукването на мехура, ми обясниха, че най-вероятно е вирусна инфекция, която съм прекарала през бременността, макар че на мен ми се струва много невероятно. В смисъл, че общото ми състояние беше - здрава, с изключение на 2-3 дни преди около 3 седмици, през което ме болеше страшно много гърлото, но се излекувах предимно с билкови чайове, мед, вит.С и хапчета за смучене. Така че това ми се вижда малко нереална причина, защото бебето си беше живо и здраво 5-6 дни преди това и с размери като за седмиците, в които беше. Не знам - не виждам в мен друга причина и въпреки това се случи.
А между другото като излезе резултата от изследването ще видим какво ще ни изтъкнат като причина.
Знаете ли - днес, след много сълзи, сълзи , и пак сълзи, все пак имах време да осмисля целия си живот - всичко, което ни е минало през главите за всичките тия години и стигнах все пак до извода, че така е трябвало да стане, колкото и да не ни се вярва! Може би на това човече не е трябвало да дам живот, а може би на следващото, което не знайно защо си мисля, че ще зачена по естествен път! Аз май вярвам и в чудеса! Но лошо ли е това?
Сигурно постинга ми ви звучи много "сухо", но на мен лично ми по-лесно да изразявам това, което чувствам очи в очи снякого, а не на лист / в случая като постинг/
и ако днес болката вършее покрай теб , утре тя ще бъде изместена от радостта!
Кураж ,мила!
Благодаря за тези думи- сигурна съм, че ще се случи!
Всъщност благодаря на всички ви за подкрепата! Аз просто съм късметлийка, че съм заобградена от роднини и истински приятели, които ми помогнаха да стана, да се съвзема, да реша да продължа напред! И най-вече на моя мъж - човека, кого обичам най-много! Той ми доказа, че е с мен и ще бъде с мен , каквото и да реша !
И..............борбата продължава!!!!!!!!!!!