Е това ако не е четворна радост - хем близнаци, хем и зодията им Близнаци
Аз вече им пожелах много късмет в специалната тема по повода, но от много благопожелания глава не боли - да са живи и здрави, няма по-хубаво нещо от къща, пълна с детски смях!
Не бях влизала доста време и сега страшно се радвам, че не мога да насмогна с честитенето на нови бебенца и бременности, дай Боже да не спира серията!
За
столчето - нашето е Chicco Key1, беше 280 лв в Бебемаркет в Иван Вазов, ползваме го от 10 месечна възраст, много му е удобно, но наистина запарва дамаската в много топло време. Аз слагам винаги тънка пеленка под гръбчето, особено на дълъг път. Вече сме ходили с него от София до Девин, и на море го водихме, комфортно е.
Лиде, дано си се справила с бучката! Ако не, звънни веднагически на гинеколога си, знам, че ако друго не помогне, инжекция окситоцин може да свърши работа. Една приятелка се справи така със запушени каналчета.
Marie, много неприятна история с работата, предполагам, че сте доста притеснени. Тежки са такива изпитания и въпреки, че знаеш, че ще се наредят нещата и даже може да е за добро, няма как да не се тревожиш, докато не се разреши ситуацията. Хубавото е, че до септември има не малко време за търсене на нови оферти и интервюта. Надявам се само ти да си колкото е възможно по-спокойна и всичко да мине гладко с появата на бебата, това е най-големият приоритет сега.
Малко новинки и от нас - оперираха и двете очи на Дани миналия четвъртък, той се държа геройски, справи се прекрасно с упойката, превръзките на двете очи много го плашеха, но издържахме мъжки. Условията в детската очна клиника на Александровска са си отпреди 15г, особено наличието на хлебарки ми дойде в повече, та почти не мигнах от страх да не ми полазят мармотчето
Но лекарите са много добри, а и всички бяха наистина много мили с нас, даже пуснаха тати да ни види още същия следобед. Сега се възстановява бързо, очите са съвсем успоредни, но едва след 2 месеца ще знаем дали мозъкът ще задържи това положение, дано! Благодаря на всички тук за съпричастността, особено на Фуси и СтефиЗ
Хубава седмица, на пътешествениците хубаво време и настроение, на останалите да са здравички и бебешоните да са спокойни!