0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
контракции в началото на 6 м.
« -: Юни 05, 2007, 14:58:39 pm »
здравеите милички на всички,сестра ми е бременна в нацчалото на 6 мес.появиха се контр.в средата на 5м.сега е в болница пие гинипрал,няма разкритие пие го жече 10 дни,контр.не са болезнени,моля ви споделете мнения,тя се притеснява и само плаче.някои имал ли е подобни премеждия.благодаря ви от сърце,много здраве и късмет от мен.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: контракции в началото на 6 м.
« Отговор #1 -: Юни 05, 2007, 15:08:27 pm »
има много жени, които постоянно или често имат контракции по време на бременността. щом е в болница и под наблюдение, не се тревожи. успокой сестра си, тя не трябва да плаче, това няма да помогне на бебчо.
пие магнезий, нали?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #2 -: Юни 06, 2007, 16:10:43 pm »
благодаря ти,пие гинипрал има много странични ефекти,кръвното пада,сърцебиене,но е добре,направо човек се психясва от тези болници но нямя как,защо никои не пише бе хора????????пък и персонала в болницата хич го нема ужас.благодаря на всички които ми пишат.касмет
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Юни 06, 2007, 16:19:22 pm »
ами не пишат, защото тук има сравнително малко бременни. повечето са жени, които се борят за забременяване.
повече отзиви можеш да получиш във форумите на бг-мамма:
forum.bg-mamma.com
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #4 -: Юни 06, 2007, 16:35:42 pm »
И аз лежах в болница. Слагаха ми системи с кормагнезин. Контракции имах почти през цялата бременност. Пиех но-шпа и магнезий. Опитай се да успокоиш сестра си и дано се разминат скоро контракциите!Успех!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #5 -: Юни 09, 2007, 10:49:37 am »
Аз бях с контракции да не казвам през цялата бременност. Пиех постоянно нош-па и магнерот. Родих в 37 г.с. Освен да си пие хапчетата и да си почива повече няма какво да направи сестра ти. Стискам палци всичко да мине гладко и безпроблеми. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0