Мили момичета, имам проблем с нета и чак сега влизам, за да видя какво сте ми писали и ... не мога да опиша щастието си
Радвам се че ви има и че ви послушах,защото вчера гинеколожката искаше да ми дава антибиотик, но аз отказах защото получавам обриви от него,а и не ми вдъхна доверие, няколко пъти ми каза-да не бързаме с бебе, че имаме време, (а аз ставам на 25 през август и смятам, че е съвсем нормално да искаме бебе сега, все пак не сме на по 16г., а и ми писна за всичко да ми предписват антибиотик-заради това смених личната лекарка вчера).
що се отнася до кистата наистина се надявам да няма такава но при мен не е изключено - последния път, когато имах беше преди година и тя беше -5см, но сами ми се пукат само с лекарства без операции.
Мисля да си запазя час при Коларов, но знаете ли как вървят цените при него,( че до нас има хубава клиника със добри специалисти, но е мн. скъпа и раждането там е 1500-1800лв)?
Продължавам да си пия фолиевата киселина, а нали тя не се отразяа на резултата от теста?
Благодаря ви много за вниманието и съветите, пожелавам ви много здрави бебета и усмивки.