0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

гарнерела
« -: Юни 06, 2007, 10:38:16 am »
моля Ви ако знаете каква е тази инфекция,как се хваща и опасна ли е за бремена във 24 г.с да ми кажете.
Re: гарнерела
« Отговор #1 -: Юни 06, 2007, 10:55:19 am »
« Отговор #2 -: Юни 06, 2007, 10:59:37 am »
не мога да го отворя
« Отговор #3 -: Юни 06, 2007, 11:02:35 am »
« Отговор #4 -: Юни 06, 2007, 11:06:46 am »
много много ти благодаря за информацията,можеш ли да ми обясниш само все пак ако се излекува има ли опасност плодът вече да се инфектирал и как може да  се разбере това
« Отговор #5 -: Юни 06, 2007, 11:14:07 am »
 Не може да се разбере. Счита се, че ако си се излекувала и е минало известно време, то опасността за плода е преминала. Опасността всъщност е от инфектиране на околоплодния мехур и оттам преждевременното му пукане, а не директно върху плода.
« Отговор #6 -: Юни 06, 2007, 11:18:03 am »
от преди десет дена ми е откриха ,но гинеколожката във поликлиниката каза че не е опасна,а вчера след консултация със друг доктор той ми каза че е много опасно и назначи лечение за седем дни,сега съм много объркана и уплашена все  пак е била доста време във мен въпросната инфекция без въобще да я лекувам даже може да е била и повече от 10 дни,какво да направя според теб?
« Отговор #7 -: Юни 06, 2007, 11:24:05 am »
 Взимай си лекарствата. Радвай се, че ти е открита навреме.  Започни лечението колкото се може по-скоро. Не се страхувай всичко ще е наред. Тази гарднерела няма да увреди бебето ти. Просто ще се предпазиш от евентуално преждевременно раждане. С Клиндамицин ли е лечението?
« Отговор #8 -: Юни 06, 2007, 11:49:00 am »
някъкво кремче със буквата д струва 27 лв
« Отговор #9 -: Юни 06, 2007, 12:17:29 pm »
 Може би Далацин(то е едно и също). Успех.
« Отговор #10 -: Юни 06, 2007, 14:28:57 pm »
благодаря :D
*

Алекса

« Отговор #11 -: Юни 06, 2007, 16:15:17 pm »
Аз съм със същия проблем. Скоро бях писала - темата е "Възпалено влагалище". Има опасност от преждевременно раждане ако не се лекува, а не от инфектиране на плода, успокой се. Аз съм само в 12 седмица и другата започвам и аз лечение. Не е безобиден проблем, но не е и чак толкова страшно. Това е анаеробна инфекция, която е напълно лечима след 12 седмица от бременността.Щом досега не си имала проблеми, хич не се притеснявай.  :wink:
*
« Отговор #12 -: Юни 07, 2007, 11:02:06 am »
  Здравейте момичета! Имам същите микроби плюс Кандида. Не знам с какво да се лекувам. Бихте ли ми препоръчали лекар в София добър в тази област.
/ Макмирор-алергична съм към една от съставките му, Флажил и Клион Д - силно парене и дразнене, пак непоносимост/
  Не ми е удобно да звъня пак в клиниката и да питам за лекарства, а за лична консултация на място е невъзможно. Налага се с друг доктор да се консултирам, но лошото е, че само на моят имам доверие.
  Благодаря Ви предварително!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #13 -: Юни 07, 2007, 17:06:13 pm »
Рибке, я си звънни в клиниката.
Мен док ме изцери със комбинация от Далацин и Гино-певарил.
*
« Отговор #14 -: Юни 07, 2007, 17:34:07 pm »
  Лейди, и аз си мисля лечението да се проведе по тази схема като завърша с Вагизан, защото нямам никакви Лактобацили. Така е от аборта насам. Все лекувам нещо, то се махне друго се появи. Благодаря ти! Срам не срам ще се обадя на доктора. Лошото е, че няма време да ме приеме, а и моят проблем не е на дневен ред за клиниката. Специални целувки за теб! И за всички, разбира се! :wink:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #15 -: Юни 08, 2007, 07:26:56 am »
Айде той да си прецени дали проблема ти е за клиниката или не :lol:
Иначе пробвай вместо Вагизан Флоражина, аз от тях съм по-доволна, а ако включиш и течния сапун пак на Флоражина, още по-добре.