Ей, народе,
Благодаря за подкрепата! Залипсвали те ми много!
От доста време само чета, без да пиша, ама то защото и няма какво да пиша.
Да обясня с 2 думи:
В началото на годината окончателно ми залепиха етикета "неизяснен стерилитет" и ме натириха в клиника за инвитро. Тъй като при стимулацията с естрогенови препарати може да образувам нови миоми /за тези които не ме познават, преди 3 години ми махнаха 9 бр. от тези гадове/, реших да не рискувам и се хванах за варианта осиновяване. Още повече, че съм на 35 и нямам много време. И преди съм писала във форума, че, независимо дали ще имам свои деца, със сигурност ще си осиновя. Без значение е реда на тези събития.
На въпроса на Фрешата:
Изискванията ми са:
- 1 или 2 деца - често породени брат и сестра или близнаци примерно не могат да бъдат осиновени, защото не искат да ги разделят. Да се чудиш кое е еправилно... да ги разделят със шанс да са щастливи поотделно или да ги оставят заедно в дом... Малко смело от моя страна, но и две да са, ще си ги гледам с кеф /както казва Фуси/. А и майка ми потрива доволно ръце и чака с нетърпение да помага.
- от български произход
- възраст до 1,5г.
- без претенции за пол
- смятам да впиша всички областни дирекции, за да повиша шансовте. Нямам проблеми с пътуването, ако се наложи.
Вечме ме хванаха дяволите от чакане, а са минали само 4 дни... Представяте ли си?