0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Как се чувствате по време на стимулация?
« Отговор #40 -: Юни 14, 2007, 19:07:21 pm »
Аз се чувствах отлично до 2-3 дни преди пункцията. Ходех като пате  :lol: и доста ме болеше корема от нарастналите яйцеклетки. Нямах търпение да ги извадят  :wink:. Не съм напълняла изобщо нито ме е боляла глава. До колкото знам по време на стимулация може да се пие само фервекс при настинка или парацетамол. Най-добре приема на лекарства да се обсъди с лекуващия.
« Отговор #41 -: Юни 16, 2007, 23:34:09 pm »
Много по-добре от сега. Знаех, че правя нещо, радвах се, че не бездействам. Искам да минават тези 2-3 месеца и да идва есен. Тогава се чуствам добре, че съм полезна.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #42 -: Юни 16, 2007, 23:37:43 pm »
Много по-добре от сега. Знаех, че правя нещо, радвах се, че не бездействам. Искам да минават тези 2-3 месеца и да идва есен. Тогава се чуствам добре, че съм полезна.
аз също

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #43 -: Юни 18, 2007, 00:24:49 am »
Сега при втория ми опит имам главоболие от време на време. Вчера ме болеше много, легнах,полежах, но не мина. И стигнах до там, че повръщах от болки в главата. Накрая реших, че не е геройство да се търпи на болка и изпих един беналгин. За щастие ми поомина.
« Отговор #44 -: Юни 18, 2007, 08:41:09 am »
И аз при втория опит задържах вода и глезените и ходилата ми бяха огромни за 3-4 дни.
« Отговор #45 -: Юни 21, 2007, 08:32:27 am »
Диана, прочетох в другата тема, че си била на съвсем лека стимулация този път, но са се получили доста яйцеклетки. с какво те стимулираха? Интересувам се доста от възможността за ин-витро на ЕЦ или на лека стимулация, въпреки че сме подали документи по Касата.
« Отговор #46 -: Юни 21, 2007, 17:06:10 pm »
Диана, прочетох в другата тема, че си била на съвсем лека стимулация този път, но са се получили доста яйцеклетки. с какво те стимулираха? Интересувам се доста от възможността за ин-витро на ЕЦ или на лека стимулация, въпреки че сме подали документи по Касата.
ето цялата схема
Стимулация от 6-ти ден на цикъла
6,7 и 8 ден по 2 фостимона
9-ти ден - 2 менопура
10-ти ден 3-менопура
11-ти ден 3 менопура
от 8-ти до 11-ти ден Оргалутран вечер.

До последно се виждаха 6 фоликула, но на пункцията излезнаха и другите.
« Отговор #47 -: Юни 21, 2007, 17:23:20 pm »
Благодаря, Диана! ЩЕ обсъдя със Стаменов дали тази схема или подобна може да бъде приложена и при мен (за което много се надявам). Тъй като не съм много запозната с лекарставата за стимулация - тези, които ми описваш, приблизително на каква цена ти излязоха? ПРеди време една лекарка се беше засилила да ме стимулира с Клостилбегит и само за него знам какво представлява и на каква цевна е. Но лекарствата, които ти ми описваш, не ги познавам. Пият ли се или са инжекции?
« Отговор #48 -: Юни 21, 2007, 17:30:24 pm »
всичко е инжекции. бият се в коремчето.
seasmilebg, аз правих една стимулация с клостилбегит и отговора ми беше много добър - 6 фоликула, но тогава реших да е инсе и сбърках, понеже аз имам и ЛУФ синдром. Успяха само 2 да се спукат.
seasmilebg, късмет!

« Отговор #49 -: Юни 22, 2007, 08:45:58 am »
Благодаря, Диана!   :)
« Отговор #50 -: Юни 23, 2007, 20:58:33 pm »
и аз напълнях с почти осем килограма и през цялото време ми тежеше корема и ме наболяваше тук таме.Дори след трансфера питах в болницата нормално ли е да имам болки тук таме.Бях притеснена особено в този момент.Въобще през цялото време не се чувствах особено комфортно и си мислех 4е това не е на добре. Но сега като 4ета 4е и при вас е било така се успокоявам. Сега се мъ4а да отслабна а за вторият опит много се надявам да не се 4увствам така и физи4ески и психи4ески да съм по спокойна. :wink:
*

evro

• 5167
« Отговор #51 -: Юни 23, 2007, 22:00:22 pm »
и при двата ни опита отслабнах с 3кг, 2 кг. :?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #52 -: Юни 24, 2007, 15:20:34 pm »
и аз отслабнах.мен многоме боляха инжекциите особенно меногона
*

evro

• 5167
« Отговор #53 -: Юни 24, 2007, 15:23:17 pm »
ох, милото ми :(, мен не ме болеше въобще, даже вече се научих и сама се боцкам! :D дано сега да е по-добре! :kiss:

Те осмислят живота ни!