Здравейте!
Аз съм Новак тук,но сайта адски много ми допадна,тъй като от месеци се надявам със съпруга ми да си имаме бебе,макар че поради материални причини гледахме да се пазим,аз действително винаги тайни4ко се надявах нещо да се провали
И двамата обожаваме децата,но понеже тои не е българин,искаше първо да си стъпне на краката,пък после и това да си дойде!Видно и логично съм съгласна,но от друга страна толкова искам бебе!
Както и да е.....ще ми се да ми дадете съвет....значииии...последният ми цикъл дойде Юни месец(2 пъти),тук е мястото да добавя 4е Май пих "Постенор",така 4е реших 4е и от това ми дойде два пути,макар и преди да се е слу4вало!Аз съм и по закръглена...
Та такива съм ги имала и преди,затова не смея да се надявам много сериозно!
След като ми дойде 2 пъти на 6-до 10........и после от 20 докъмто 24!Преско4и 1 месец,тоест Юли направо реши 4е не е необходимо да дойде
....и ве4е е 5 август все пак....имах 2,3 кап4ици и тъкмо си казах....еееееееее сакън дойде...и все пак не дойде,сега е сякаш не се е обаждал!Докога да из4акам докато тестна ,да писхна едно тест4е????
,време ли му е,тъйкато ми го прави веднъж този номер и само дето се наканих щастлива!Та докога да из4акам мили дами!
Все си викам,абе няма нужда то до 2,3 дни ще дойде,след като видях малко...помислих 4е идва,но нищо...може би няма за какво да се надявам,но все пак,това ми хрумна от 3,4 дни!
Помогнетеееее!
Благодаря ви предварително!